Jesus/ Enda vägen till Gud = JESUS. Prisa honom!

 

Du kan dömas för att du säger att Jesus är enda vägen till Gud.

En kristen läkare har sparkats från sitt uppdrag som medicinsk rådgivare åt den brittiska regeringen på grund av att han inte informerat om sina åsikter om homosexualitet.
Hans-Christian Raabe, en familjeläkare från Manchester, säger enligt Daily Telegraph “att han offrats för att hans uppfattning inte är politisk korrekt”.
Han utsågs så sent som för ett par veckor sedan till rådgivare åt regeringen men kommer inte att fullfölja sitt treåriga, ideella uppdrag.

Orsaken är att det kommit fram att Raabe i en skrivelse 2005 om äktenskap mellan personer av samma kön, drog slutsatsen att det finns oproportionerligt många pedofiler som även är homosexuella.
Han skrev:

“Majoriteten av homosexuella är inte involverade i pedofili, men det är allvarligt att det tycks finnas oproportionerligt fler homosexuella bland pedofiler och en koppling mellan gayrörelsen och de som vill att pedofili ska accepteras i samhället.”

Han har också skrivit att “äktenskapet mellan man och kvinna är förknippat med större glädje, färre depressioner och mindre missbruk av alkohol”.

En representant för inrikesdepartementet säger i en kommentar att “Raabes utnämning har blivit återkallad och vi kommer att påbörja rekryteringen av en ny medicinsk expert inom kort”.

Källa: http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=246741

************************
Detta är inget förvånande. Tumskruvarna dras åt mer och mer. Sverige och alla andra länder går mot att efterlikna Kommunistkina och Sovjetstaten. (Kommunismen/fascismen är sannerligen inte död!)

Och Geert Wilders är åtalad på fem punkter för ”hatbrott” mot muslimer genom att bland annat ha jämfört islam med nazism, fascism och kommunism. Inom en snar framtid kommer du att dömas för att du säger att Jesus är enda vägen till Gud. Citat och inlägg från:

http://alertsweden.blogg.se/2011/february/du-kan-domas-for-att-du-sager-att-jesus-ar-en.html

————————

Att dömas för att man tror, man tror att Jesus är enda vägen till Gud. Ja men det är ju så, det är ju sanningen. Vill man inte veta om den sanning som leder till evigt liv,  och en räddad själ? Är de troende rädda att gå ut med sanningen? Jag hoppas ej det! Stå på! Jesus är ju vägen sanningen och livet!

Jag älskar dig Jesus!

*Vilken vän vi ha i Jesus! All vår synd och sorg han bär. Vilken förmån att i bönen Få gå fram till honom här! Ofta vi vår frid förlora, Möda oss utan lön, Därför att vi icke bära Allting fram till Gud i bön.*

Älska honom av hela ditt hjärta, svik honom inte, låt honom vara allt i ditt liv! /Maria

http://www.youtube.com/user/MariaEvighet#p/f/12/MX4xU5fAnF4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.