Vittnesbörd / Gud visar vägen. Gud är helig.

Innerligt hoppas jag att du som besöker denna sida skall trivas här och få kännedom om vem Gud är och vad han vill göra, och framförallt: Vad kan vi göra för honom?

Min hemsida här är kanske ganska omväxlande, jag skriver om tider som gått och om tider som kommer att komma, och om de tider vi är i nu, och de är ju speciella för vi väntar ju på Jesu återkomst.

Vad som smärtar mig är jakten på min person och om orättvisor och sjukdom som jag befinner mig i, men i allt detta som händer vår familj vill jag just visa och peka på att tron jag har står fast. Vi är kringrända av satans alla otäcka listiga knep och hemskheter, så är det, men vi ger inte upp, för rättvisa kommer att komma, och vi längtar enträget efter helande.

Därför skriver jag just nu om att vi älskar Jesus och tackar honom för våra liv, vi tackar för att vi får tjäna en stor och barmhärtig Gud. Han skyddar oss och bevarar oss och kommer att visa  oss sin absoluta plan. I detta läge vi är nu har vi INGENTING annat än Gud att lita på.

Man kan verkligen känna sig som ett krossat ler, med skärvorna kringspridda, utkastade och alla tårar är redan vissnade pärlor..

Men i allt detta står Guds kärlek kvar, den står fast, den är inte borta, inte död. Gud är levande varje minut i våra liv.

Jag fick två psalmer ikväll per mail, psalm 41 och 91 och de är gripande. Läs dem. Precis som psalmerna i bibeln talar om både svåra och goda tider, så talar mitt liv om mycket lidande men också om glädje, och vad som än händer kommer jag alltid att vilja jubla inför min Fader, min pappa, som tar hand om mig och min familj, mina släktingar, vänner, bekanta och andra som jag känner, många av dem är ni som läser här.

Fruktan försvinner då vi har en äkta tro och överlämnar oss totalt till Gud.

Jag är innerligt tacksam att Gud finns vid min/vår sida. Jesus dog för mig och dig. Att tjäna honom är lätt.

Var välsignad. Välkommen tillbaka hit.

/Maria                               

2 thoughts on “Vittnesbörd / Gud visar vägen. Gud är helig.

  1. Hej Janne. Tack för dina uppmuntrande ord, du är en fin vän som hjälper mig med så mycket, jag är så tacksam och jag är glad att du också funnit den enda vägen att gå. Med Jesus.
    Han är ju vägen och sanningen och livet.
    Gud välsiigne dig! Ha en underbar dag.
    /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.