Vishet och tro. Världen och dess folk; en del tror på JESUS och andra gör det INTE. Världens ljus.

Ord 15:7De visas läppar sprider kunskap, men så gör inte dårarnas hjärtan.
Ord 15:14Den förståndiges hjärta söker kunskap, dårars mun närs av dårskap.
Ord 18:15Den klokes hjärta skaffar kunskap, och de visas öron söker kunskap.
Ord 19:2Att sakna kunskap är illa nog, men den som rusar i väg missar målet.
Ord 11:3De ärligas hederlighet leder dem, de trolösas falskhet blir deras fördärv.
Ord 11:6De ärligas rättfärdighet räddar dem, de trolösa fångas av sina begär.
Ord 11:13Skvallraren förråder hemligheter, ett trofast hjärta döljer vad det vet.
Ord 13:2Av munnens frukt får man njuta gott, men de trolösa hungrar efter våld.
Ord 13:15Gott förstånd för med sig välvilja, de trolösas väg är alltid sig lik.
Ord 14:15Den okunnige tror varje ord, den kloke ger akt på sina steg.
Ord 16:3Anförtro dina verk åt Herren, så har dina planer framgång.

Har vi beslutat att följa JESUS? Ja en del människor har gett sitt hjärta till JESUS, jag är en av dem. Det var det bästa jag gjort i mitt liv. Hur är ditt liv? Är DU en troende… ja då VET du att det fordras mycket av den människan. Kanske det redan har fordrats så mycket av dig att du dignar under bördan eller har svårt att tro på mirakel. Har du tro på/för Guds UNDER och Mirakel? Ja? ÅH, vad bra, då kommer DU att gå HELA VÄGEN ända hem till himmel-rik. Då är du rik i din själ och kan vända ditt ansikte till Gud i kärlek och frid.

KÄRLEKEN skall göra ont eller hur? Den är ingen sinekur, och inte heller SANNINGEN, den ska inte vara lättvunnen, den ska man få kämpa för- JESUS dog för oss alla, ALLA. HAN gav oss ALLT! GE DÄRFÖR HONOM ALLT DU HAR!

Gud ÖPPNAR DÖRRAR SOM SER STÄNGDA UT!
/Maria

2 thoughts on “Vishet och tro. Världen och dess folk; en del tror på JESUS och andra gör det INTE. Världens ljus.

  1. Hej Tommy, Många avskyr tanken på att JESUS finns och lever/ATT GUD SKAPAT OSS! MEN de får tro så, de kommer att bli så chockade. Vi är Jesu folk, Jesu familj, Jesu brud m m. Vi kanske inget verkar vara medan vi är stora i Gud för vi har lärt hans kärlek OCH NÅÅD!! VAD ÄR NÅD??? Något att tänka till om! Människan är världsbäst och kan så mycket, Gud gråter, Gud är arg. Människors SVEK!! VAPEN, otukt, sorger, lemlästade människor,LÖGNER hela tiden m m. LIVET skall levas med o för Jesus men det förstår man inte. Sorgligt, ………Men det fattade ju inte jag heller förr. JESUS FRÄLSTE MIG och DIG och FLER! HALLELUJA! / G v d Maria

  2. Ja. Maria. Tankar. Kunskapen är alltid bra, oavsett om jag blivit lärd av en Ateist eller varför inte en hindu, eller någon annan livskådning, som kan varit min Lärare att kunna Svenska språket, och blivit lärd i Skolor. så den vanliga Folkskola läraren eller vad det är kan lära en mycket om världen. Så Gud kan ju använda folk, till gott, utan att tänka på vilken kirurg som sydde ihop såret på sjukhuset, exempelvis. Men däremot dom som hindrar Gud och de Goda, där inte Evangeliet får spridas, eller hindrar en människa, från det goda. Men när det så kommer till Gud, så förmedlades det av ju profeter, innan skrivna ordet, så analfabeter som tog emot dessa ord till sitt hjärta. Det människans dumhet många gånger, idag är att försöka binda upp människor i människors regler, med stora kunskaper, det är bara en tanke på Lärjungarna, som sågs orena därför de, inte tvådde sina händer innan de åt. Så kanske det liknar många gånger idag, vi ser människan med kläder som skall vara inne eller passande, eller ord klädsel, som är inne och passar tiden idag, resten ses som avvikande människor, från den norm som råder, men likväl kan Gud klätt dem med Kunskap ovanifrån, med kläder som icke världen har. Det är det att tänka, när de lärda sa, bildligt talat, “Hur i all sin dar, kan de där enkla fiskarna ha sådan stor kunskap?” De är förstås klädda ovanifrån. Det är där målet ligger i det Andliga rummet, av Helige Ande, för stor förvirring kommer ske, där folk skiljer får från getter, istället föra att Gud gör det jobbet åt en. Folk kommer se på det yttre tingen, om folk är lyckade lyckliga, framgångs rika. och många Lärda av Den Helige, kanske tystas, även om stenarna börjar tala i Kristus. De onda, som finns, vill ju hindra, det Goda, så och det goda, gud givit alla människor i grunden, något gott, men den som hindrar det Goda, är icke gott och dess vägar gud planerat för en människa, så till sist, Den som har litet, och inget i världens ögon, har ju ingenting att dölja egentligen, och inget att förlora, heller, så var det med många Profeter. Geremia varnade men ingen lyssnade. “Vad hade han? Jo Gud och Orden” inget att gömma sig bakom materiella ting. bara tankar Maria, utan människors kunskap, skulle vi inte kunna åka någonstans, bilen är uppfunnen, och tyvärr Krigets ohyggliga vapen. Och det är det vi ser nu, hur krigsmaskiner byggs upp, med tänder och klor, mot mjuka kroppar med hjärta Gud skapat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.