Kön? En Social Konstruktion? !VAD säger GUD?! Hmmm. Vilket vansinne.

I denna veckas avsnitt av ”Lite mer höger” reagerar Richard Sörman på en informationsfilm från Länsstyrelsen i Kalmar som handlar om kön, genus och normer. Han visar hur vänsterns verklighetsfrämmande idéer om socialt konstruerade könsroller framställs av svenska myndigheter som objektiva sanningar. Könsroller påstås vara sociala konstruktioner som inte har något med biologi att göra.

KÖNS-IDENTITET? NORMER? FÖRVÄNTNINGAR? OFFER?

Vilket vansinne. Svensk MYNDIGHET! VAD ÄR EN SVENSK MYNDIGHET? KONTROLLORGAN!!

/Maria

GUD SKAPADE JORDEN, MÄNNISKAN! GUD SKAPADE ALLT SOM FINNS PÅ JORDEN, HAN OCH HON!

2 thoughts on “Kön? En Social Konstruktion? !VAD säger GUD?! Hmmm. Vilket vansinne.

  1. Paret Myrdal var de som var med att sänka hela Sverige med sin nydaning om att ALLA barn skulle vara på dagis o mammor arbeta och förverkliga sig själva, de var inte ok alls. Mycket knepigheter skedde då. Regnbågen är Guds löfte till oss människor, men PRIDE ANVÄNDER DET! MEN det saknas en färg den har Gud på sin regnbåge. Det börjar bli väldigt otäckt i detta land och det är en framgång för alla partier som kan GÖRA PRECIS SOM DE VILL NU. MAN frågar inte efter vad vi vill, för vi är på väg till en katastrof där människor kommer att gå under. ALLT ALLT är redan PLANERAT så ingen behöver rösta ngt mer, DET ÄR EU som gäller nu som skall ‘TALA MED EN MUN’. Svinaktigt!
    G v d /Maria

  2. Ja, Maria Gud skapade könen, som Gud tänkt.
    Ja, det har hänt mycket på Kort, tid, bara homovigslar verkar Frikyrkor anammat, och de använder och tar upp ett Kort, och säger man är Homofob annars. Om vi tar Vänster Höger, så ser jag självaste Vänsterns ikon Jan Myrdal, och han var ju emot Homovigslar, han fick ju gå, ganska fredad från detta, utan påhopp på sig. Jag brukade mynta förut, att Högern vill äga Gud, och Vänstern avskaffa Gud, men så enkel kanske inte frågan är. men ser man Politiskt, går väl alla med Parti ledare med Pride flaggor, och de gör dom väl, mest för att vinna röster, även om de skulle kunna vara riktiga skitstövlar också, och gör man inte det, så tar de upp något, rasist kort, och likställer en med Nazister?. Men Jan Myrdal, han gick faktiskt fredad, jag vet inte om han trodde på Gud, men var emot Homo Vigslar, där nu så kallade kristna tagit över, och inför homovigslar, i stora utsträckningar, och för någon kampanj, där de nu tagit in massa broschyrer dom tryckt upp och lagt på borden, med Regnbågs färger. Ja, mycket händer, även om man inte läser den här tidningen, så skrev en del insamlingar mot Homovigslar i kyrkor förr. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Mgnbb0/kandisar-i-upprop-mot-homovigslar-i-kyrkan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.