Villervalla på Youtube om Jesu återkomst

Jag kan förstå om det känns som en villervalla att gå in på t ex youtube och undra och söka om JESU tillkommelse. ÖVERALLT möts man av den ena efter de andra o tredje videon om just den falska återkomsten, den som inte talas om i BIBELN. MEN VARFÖR vet man inte vad som är rätt och fel? BIBELN är ju klar över saken:

En gång till säger jag Nu: EFTER DEN TIDENS VEDERMÖDA, Matteus evangelium 24:29: LÄS

Människosonen kommer (-JA Människosonen kommer, läs fortsättningen)
29 Strax efter de dagarnas nöd ska solen förmörkas och månen inte längre ge sitt sken. Stjärnorna ska falla från himlen, och himlens makter ska skakas. 30 Då ska Människosonens tecken synas på himlen, och jordens alla folk ska jämra sig när de ser Människosonen komma på himlens moln med stor makt och härlighet. 31 Med starkt basunljud ska han sända ut sina änglar, och de ska samla hans utvalda från de fyra väderstrecken, från himlens ena ände till den andra.
32 Lär av en jämförelse med fikonträdet. Redan när kvisten blir mjuk och bladen spricker ut vet ni att sommaren är nära. 33 På samma sätt vet ni, när ni ser allt detta, att han är nära och står för dörren. 34 Jag säger er sanningen: Det här släktet ska inte förgå förrän allt detta sker. 35 Himmel och jord ska förgå, men mina ord ska aldrig förgå. 36 Men den dagen eller stunden känner ingen: inte himlens änglar, inte ens Sonen, ingen utom Fadern.
37 Så som det var under Noas dagar, så ska det vara när Människosonen kommer. 38 Under dagarna före floden åt de och drack, de gifte sig och blev bortgifta ända till den dag då Noa gick in i arken, 39 och de visste ingenting förrän floden kom och ryckte bort dem alla. Så ska det bli när Människosonen kommer. 40 Då ska två män vara ute på åkern. Den ene ska tas med, den andre lämnas kvar. 41 Två kvinnor ska mala vid kvarnen. Den ena ska tas med, den andra lämnas kvar.
42 Var därför vakna, för ni vet inte vilken dag er Herre kommer. 43 Men det förstår ni att om husägaren visste när på natten tjuven kom, då hade han hållit sig vaken och inte låtit någon bryta sig in i hans hus. 44 Var därför beredda också ni, för i en stund när ni inte väntar det kommer Människosonen. (Efter Vedermödan).
45 Vem är den trogne och kloke tjänaren vars herre har satt honom över sina andra tjänare för att ge dem mat i rätt tid? 46 Salig är den tjänaren när hans herre kommer och finner att han gör så. 47 Jag säger er sanningen: Han ska sätta honom över allt han äger. 48 Men om den tjänaren är ond och säger i sitt hjärta: Min herre dröjer, 49 och han börjar slå sina medtjänare och äter och dricker med dem som är berusade, 50 då ska den tjänarens herre komma en dag när han inte väntar det och i en stund när han inte anar det, 51 och han ska hugga honom i stycken och ge honom hans plats bland hycklarna. Där ska man gråta och gnissla tänder.

OBS:

Vi vet INTE DAGEN, inte timmen, inte vilken dag, inte årstid m m, men vi vet sammanhanget (VEDERMÖDA och skeendet). Vi vet inte DAGEN men vad som skall ske just då, så det kan vi inte ta fel på. VEDERMÖDA ÄR MAN LIVRÄDD ATT VARA MED OM! DEN vill man SLIPPA. DÄR i DEN kommer man att FÅ VÄLJA SIDA! DÄR I DEN kommer den STORA PRÖVNINGEN.

DÄRFÖR är de flesta videorna på Youtube falska och inte att lita på. Tänk på det du som är en troende och var nära Gud så att du kan förstå vad som sker nu och VAD SOM KOMMER. AFTER TRIBULATION är rätt, ingen rapture som är hemlig. Det blir INGET HEMLIGT UPPRYCKANDE! i TEXTEN STÅR DET bortryckta INTE UPPRYCKTA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.