Video:Mike Gendron “Roman Catholicism”. Måste ses! “Lämna religionen och kom till Kristus!

098 Korsets väg

Mike Gendron “Roman Catholicism”

Bra video om Katolicismen och dess villfarelser. Man varnar inte för katolicismen idag, människor är väldigt okunniga om vad den innebär. Många lämnar sina församlingar för att gå in i detta och ser inte det som är fel, för ingen varnar dem. Man berättar inte om det falska evangelium som katolicismen förkunnar. Reformatorerna har betalat ett högt pris då de varnat och de har fått lida mycket. Se videon och se hur detta kunde få ske och vad det betyder idag då massorna är på väg mot Rom, i avfall och förfall, video 43 min. Om man förnekar bibelorden om Jesus, se nedan, hur kan man då tro att man kan vara enade kristna???? och gå ut med evangelium om man inte tror på det? En MYCKET upplysande video! Se vad Pope Pius XII säger 1943. Katolicismen säger att de ska vara i enhet med alla kristna. …1965 startade arbetet med att “ena” alla kristna.. De säger också att de inte tror att Jesus kommer tillbaka förrän alla är enade under katolicismen!

/Bibelorden: 2 Tim 3:15; Acts 7:11; Gal 5:4; Rom 3:24;  Rom 3:28; Rom 1:17;  Rom 5:1 

Detta förnekar katolicismen om Jesus:

2 Chor 5:21;  Heb 7:25;  Heb 9:12;  Col 2:13-14;  1 John 1:7;  Gal 3:13; 1 Tim 2:5; Eph 2:8-9;  John 3:36;  Tit 3:5; Rom 5:8; 1 Chor 15:1-4; Eph 2:5; 1 Petr 1:3-5; Heb 10:14; 2 Tim 2:23-25; JOHN 8:31-32;  Ords 10:5-6 ……….. Gal 1:6-9 

 

name-graphics-maria-545505

4 thoughts on “Video:Mike Gendron “Roman Catholicism”. Måste ses! “Lämna religionen och kom till Kristus!

 1. Hej! Tack för kommentaren, det stämmer det du säger. Tiden är kort och låt oss verka medan tid är. Det kommer bättre tider en gång, då vi få möta Jesus.
  Katolicismen är en stor villfarelse och till slut evig förtappelse, evig död. Det finns de som omvänder sig och jag hoppas att många kan se de videor som berättar sanningen. Tack för länken:). Jag skall se den och lägga in den.
  Varma hälsningar till dig. Gud välsigne.
  /Maria

 2. Jovisst är det så, tiden är knapp, Jesus kommer snart! Låt oss alla kämpa trons goda kamp tills dess, då vi skall få mottaga Livets Krona!

  Katolsk religion leder endast till en evig förtappelse, – om man inte omvänder sig förståss- det finns inga gärningar som kan frälsa oss, allt är redan fullbordat av vår Herre, Jesus Kristus!
  Amen!!!

  Hoppas länken funkar, ser lite konstig ut 🙁

  http://wn.com/Andrae_Crouch_*Soon_And_Very_Soon*_Live

  Varma hälsningar,

  Antonia

 3. Hej Lennart! ja den är verkligen bra denna video! Den är lättförståelig och sann. Vi måste gå emot det som de arbetar för. JESUS LEVER!
  Hälsn Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.