Video. Roger Oakland.World History, Church history, & Last Days Apostasy

 

Foto IL

Foto IL

 

Roger Oakland- World History, Church History, & Last Days Apostasy

A lecture on current geo-political events and the status of the christian church today.

*
*

Förstår vi tiderna vi lever i? Vi är i en tid av stor förvirring och av att bli förledda och också i tider av att vara lurade, ja bedragna.
Vi står inför en ny världsordning och ett slut, och det är farliga saker, samtidigt som den troende vet att Jesus ska komma tillbaka. Roger Oakland är mycket tydlig i sin predikan om vad som sker nu och att i namnet Jesus så predikar man ett evangelium som inte den troende bör eller ska stå för. En annan Jesus predikas!Den länken till den videon ser du längst ner.

Man predikar att alla är “gudar” och man kan undra vad som pågår. När man vänder sig bort från GUD, vänder man sig till gudar som inget förmår.

Videon jag vill visa är mycket bra och många borde se den/dem och LYSSNA och förstå att det går utför med den s k kristenheten. Det gäller verkligen att vara vaken och ha olja i lamporna.  Gud varnade folket innan floden kom, nästa gång kommer det eld och svavel.

Jer 11:9-11 HERREN sade till mig: “En sammansvärjning har avslöjats bland Juda män och Jerusalems invånare. 10 De har vänt åter till de missgärningar deras fäder begick. De har inte velat höra mina ord utan har följt andra gudar och tjänat dem. Israels och Juda hus har brutit det förbund som jag slöt med deras fäder. 11 Därför säger HERREN så: Se, jag skall låta en olycka drabba dem, som de inte skall kunna komma undan, och när de då ropar till mig skall jag inte höra dem.

Video 2. Roger Oakland – Another Jesus?

name-graphics-maria-545505

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.