Vi berättar gärna om Jesus och tro, presenterar världens Frälsare.

 

Marias-bilder..-280

mission

Bibeln är sann, ja Guds ord är sant. Vi som är troende vittnar gärna om Jesus och tro och att få göra människor till Jesu lärjungar. Det är vår uppgift, vårt kall, och det var en order som Jesus gav och ger oss att genomföra. Här nedan ser du en del av väldigt många bibelverser som berättar om att VITTNA om Jesu och tro. Läs igenom dem och tänk på hur du, om du är en troende, berättar om Jesus för människor. Är du inte en troende som läser detta så kan du ändå se att det handlar om att presentera Jesus som världens Frälsare, vad det än kostar dig att göra det (se t ex Upp 20:4).

Världen är så ur led och den kommer att braka samman och försvinna i eld, men innan dess är det mer än nödvändigt, ja livsnödvändigt, att presentera evangelium!

1Joh 4:14 Vi har sett och vittnar om att Fadern har sänt sin Son som världens Frälsare.

1Joh 5:6 Det är han som kom genom vatten och blod, Jesus Kristus, inte bara genom vattnet, utan genom vattnet och blodet. Och det är Anden som vittnar, eftersom Anden är sanningen

Joh 5:39 Ni forskar i Skrifterna, därför att ni tror att ni har evigt liv i dem, och det är dessa som vittnar om mig.

Joh 7:7 Världen kan inte hata er, men mig hatar den, därför att jag vittnar om att dess gärningar är onda.

Joh 15:26 När Hjälparen kommer, som jag skall sända er från Fadern, sanningens Ande, som utgår från Fadern, då skall han vittna om mig.

Joh 15:27 Också ni skall vittna, eftersom ni har varit med mig ända från början.

Apg 10:42 Och han befallde oss att predika för folket och vittna om att han är den som Gud har bestämt till domare över levande och döda.

Apg 10:43 Om honom vittnar alla profeterna, att var och en som tror på honom får syndernas förlåtelse genom hans namn.”

Apg 18:5 När Silas och Timoteus kom ner från Makedonien, var Paulus helt upptagen med att predika ordet och vittna för judarna att Jesus är Messias.

Upp 20:4  Och jag såg troner, och de som satt på dem fick rätt att döma. Och jag såg deras själar som hade halshuggits därför att de hade vittnat om Jesus och förkunnat Guds ord och inte hade tillbett vilddjuret och dess bild och inte tagit emot dess märke på pannan eller handen. De levde och regerade med Kristus i tusen år.

Om vi godtar människors vittnesbörd, så skall vi veta att Guds vittnesbörd är förmer, eftersom detta är Guds vittnesbörd: att han har vittnat om sin Son.
Jesus-is-Lord8

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.