Vatikanstaten, kriminell organisation, se artikel

 

Historisk italiensk presskonferens!

Whistleblowers Kevin Annett och Francesco Zanardi tillsammans för första gången i Italiens historia för att avslöja Vatikanens brott

http://itccs.org/2013/05/18/historic-press-conference-in-italy/
Översatt med google

Kevin Annett, har lett en tjugo år lång kampanj där han fördömer handeln med barn som begåtts av Vatikanstaten (annars känd som den katolska kyrkan) och har lämnat in krav mot denna kriminella organisation och andra kyrkor, kommer att närvara vid i en historisk presskonferens kl 11 i Savona, Italien.

Under de senaste månadena har Kevin Annett nominerats för Nobels fredspris av amerikanska och kanadensiska forskare “för att hedra hans outtröttliga insatser för barn och andra offer för brott mot mänskligheten”.

Under de gångna veckorna har han gjort , som en del av sitt jobb som sekreterare för Internationella tribunalen för brott i kyrkan och staten (ITCCS), en Europaturné i aviskt att förena dem som drabbats av våld som begåtts av den katolska kyrkan. Kevin har dessutom organiserat protester utanför Vatikanen sedan i oktober 2009 tillsammans med offer för övergrepp av präster och nunnor.

I februari i år, deltog Mr Annett också i arbetet att organisera den globala händelsen och för att få den före detta påven, Benedikt XVI och andra tjänstemän inom den katolska kyrkan, ställda inför rätta hos den Internationella Domstolen.

Det är första gången som de två kommer tillsammans med syfte att med förenade krafter fördöma brott som skett mot mänskligheten och som begåtts av Vatikanen. De kommer att fortsätta med en rad pågående positiva samarbeten från utlandet fram till idag.
Francesco Zanardi är en aktivist som har stött kampen för mänskliga rättigheter i över 13 år. År 2008 grundade han den italienska stiftelsen Rette L ‘Abuse, för att tala ut om prästerskapets övergrepp i Italien. Bland hans icke-våldsamma men fredliga initiativ, under 2009, inledde Zanardi Italiens allra första hungerstrejk mot Vatikanen, i avsikt att kämpa för både civila rättigheter och offrens rättigheterna mot det pedofila prästerskapet. Hungerstrejken som varar i 35 dagar slutade framför ambassaden i Vatikanstaten i Rom.

Under år 2010 blev Zanardi ökänd för att han avslöjade skandalen med pedofila präster och de grymheter som begåtts av prästerna i Italien. Han fångade internationell uppmärksamhet, liksom i hela Italien, eftersom den italienska befolkningen blint trodde på att dessa skandaler hade bara skett utomlands och inte i hemlandet av Vatikanen.

Under 2011 gör Zanardi ytterligare en pilgrimsfärd på 570 miles, genom att gå från Savona till Rom, i protest mot den katolska kyrkans tystnad och för att täcka upp organisationens skyldighet att den aldrig vidtagit några konkreta åtgärder för att stoppa det skenande fenomenet av pedofila präster i Europa, även om det skedde mer sällan i Italien.

När Francesco anlände till Vatikanen som talesman för de italienska offren, vägrade den dåvarande påven Benedictus XVI att ta emot honom. För första gången i italiensk historia, lyckades Zanardi få den italienska rättvisan att undersöka det romerskkatolska stiftet Savona under år 2012. Domarna verifierade dokument som visade på systematiska brott av deras katolska biskopar, men dessa innefattade även pedofila präster, precis som sina brottslingar i USA.

År 2013 fördömde Zanardi, i samarbete med USA: s organisation SNAP (Survivors Network of those Abused by Priests), biskoparna för att delta i konklaven för att välja en ny påve. Zanardi fördömde dessa italienska biskopar och initierade en världsomfattande petition som samlade in över 15.000 underskrifter som stöder det faktum att det i den här konklaven fanns många representanter ovärdiga att delta för de brott som de har begått, och när han anlände till Vatikanen för att lämna in denna historiska framställning, stoppade Vatikanens polis honom brutalt. De släppte honom efter flera timmar men Vatikanen vägrade att ta bort dessa kardinaler från att delta, och förnekade en uteslutning av kardinal Domenico Calcagno, trots de kunde presentera tusentals med signaturer.

Francesco Zanardi s Rete L’ Abuse Foundation är den enda verkliga organisationen inom det italiensk territoriet som aktivt har bekämpat denna cancersvulst, beståede av pedofili inom prästerskapet, och därför har de varit det enda företaget i Italien som bad den kända och ackrediterade journalisten Silvia Luzi att producera en dokumentär om Vaticanens brott i Italien. Dokumentären kommer att sändas över hela världen inkommande juni, men tyvärr, kan ingen i Italien se den. Den censureras för den italienska allmänheten.

For more information contact Kevin Annett at hiddenfromhistory1@gmail.com or www.itccs.org, and local Italy contacts: retelabuso@gmail.com , www.retelabuso.com www.francescozanardi.org

FRÅN: http://www.nyapolitiken.biz/frimurare_o_illuminater/vatikanens-brott.html

/Maria

2 thoughts on “Vatikanstaten, kriminell organisation, se artikel

 1. Det är tragiskt att det förekommer vad som förekommer och att man är så blind och döv och kall i sitt inre, eller bara oförstående? eller vad?
  /Maria

 2. “RKK är den enda Kristi kyrka på jorden”, säger kyrkan själv. Dess ledare är ofelbar i predikstolen. Dess politiska makt är ringa. Alla kyrkor hör samman med RKK och det kommer framöver bli en kyrkopolitisk enhet “som vår Herre bad om i Johannes kaptel 17”.

  Hur kan då Vatikanen, där kyrkans ledning verkar, vara en kriminell organisation?

  Är måhända kyrkan, Petruskyrkan i Rom, Guds stad?

  Medan Vatikanen är en kriminell organisation?

  Hur går det ihop?

  Haha!

  Du behöver inte svara! Frågan är för komplicerad att förstå, för enkla själar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.