Vardagen/ Världen och vardagen,var får Gud plats

 

*

Hälsa/Ohälsa

Barnmat kan ge levercancer
Ett av de värsta cancerframkallande gifterna i världen har hittats i barnmat som tillverkas av de svenska barnmatsföretaget Semper.

Markus West
8.11.2011 09.54
BarnFinlandHälsaSverige
För en vecka sedan gick Semper ut med ett pressmeddelande om att de återkallar två barnmatsprodukter med hänvisning till att de kan innehålla spår av mögel.

Semper berättade inte att det handlade om Aflatoxin, ett starkt cancerframkallande mögelgift.   /  Kan man inte laga mat själv till sina småbarn? Måste man handla barnmatsburkar? Tiderna har förändrats kan man säga./Maria

Läs hela artikeln  här:

http://hbl.fi/nyheter/2011-11-08/barnmat-kan-ge-levercanser

*
*

Vita huset: Inga utomjordingar har kontaktat oss
Vita huset förnekar kategoriskt att det skulle finnas bevis för att människan haft kontakt med utomjordingar.

8.11.2011

USA utomjordingar

 – Ingen av den mänskliga rasen har blivit kontaktad av en utomjordisk närvaro, säger en talesman för president Barack Obamas administration enligt Aftonbladet.

Det här är första gången Vita huset officiellt förnekar att det skulle finnas bevis för att utomjordiska varelser existerar.

Administrationen utesluter också bestämt att det skulle finnas någon som helst trovärdig information om att regeringen någon gång skulle ha mörkat bevis om rymdvarelser för allmänheten.

Dörren lämnades ändå lite på glänt för möjligheten att utomjordingar kan existera utan att den människan vet om det.

De ovanliga uttalandena gjordes på grund av löfte från regeringens sida om att alla medborgerliga förfrågningar som får över 5 000 namnunderskrifter på 30 dagar ska besvaras, och det hade alltså frågan om kontakten med utomjordingar fått med råge på.Artikel fr:http://hbl.fi/nyheter/2011-11-08/vita-huset-inga-utomjordingar-har-kontaktat-oss

/Vad har du för uppfattning? /Maria
*
*

Katainen: Krisländerna kan skylla sig själva
Statsminister Jyrki Katainen (Saml) betonar att krisländerna i eurozonen kan skylla sig själva. I en upplysning till riksdagen sade han att krisländerna själva har den största skulden för krisen.

http://hbl.fi/nyheter/2011-11-08/katainen-krislanderna-kan-skylla-sig-sjalva

*
*

Låt oss sprida Guds kärlek till världen. Att se klart är att tjäna Gud.. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.