Islam/Al Shabaab/Sharialagar/Video: Bränner kristna

 

*JESUS ÄR HERRE!*

17-åring halshuggen
Publicerad: 2011-11-08

Guled Jama Muktar halshöggs av militanta islamister som bröt sig in i pojkens hem i utkanten av Mogadishu.  ….artikel:
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=284461

Al Shabaab tros ha mellan 3 000 och 7 000 medlemmar och är klassad som en terroristorganisation av flera västerländska säkerhetstjänster. Målet är att införa en strikt version av sharia i Somalia och befria landet från kristendomen. Organisationen bildades i augusti sedan de islamiska domstolarna fråntagits sin makt i Mogadishu.

*
*
Vad är SHARIA? och vad är TERROR?

*

http://missionxp.webblogg.se/2011/october/vad-varje-svensk-medborgare-behover-veta-om-j.html

Här finns två av många videos, här finns  förklaringar till vad Sharia-lagarna är, och vad som förmodligen kommer att gälla i ländernas samhällen framöver. Är det något vi vill ha? Nej jag anser inte det. Bekanta dig med något som ser mycket hotfullt ut.  VIDEO:

*

http://missionxp.webblogg.se/2011/august/sharia-for-icke-muslimer-folkbildning-for-v.html

De aktioner som görs av muslimer i Europa bygger på Sharia, samma sharialag som börjar genomföras i Amerika idag.

*
*

Islam innebär sharia och jihad med dödande av kristna (video)

Nu flera än någonsin. Kristna förföljs över hela världen. Islam är i fronten och framstår som den värsta mördaren. Läs också om verkligheten bakom terrorismen.

Se videon nedan hur islamtroende bränner kristna. Det är 2½ minut av förskräckande massaker; se i slutet av videon (4:19-6:56)…/Fruktansvärt!/M
http://missionxp.webblogg.se/2011/april/islam-innebar-sharia-och-jihad-med-dodande-av.html
-Över hela världen räknar man med 450 martyrer varje dag. 160 000 varje år. ‘Ondskan är frånvaron av Gud,’ sa Einstein. Förutom den islamiska förföljelsen av kristna finns också Kina, som i dagarna reagerar mot jasminerevolten sedan mitten av februari genom att 100-tals mänskorättsadvokater fängslats.

Reflektion /Dag Selander MissionXPblogg
-För övrigt anser jag att Riksdagens och Regeringens ledamöter måste ställas till svars för det multikulturella samhällsexperimentet, vilket också ger uppehälle i Sverige för 50 – 75.000 islamister. Dessa vägrar att låta sig integreras och assimileras i Sverige och väljer att stå utanför i samhällen i samhället.

-För övrigt anser jag också att den påtagliga jihad av infidels i videoklippet ovan (4:19-6:56) måtte bränna som eld i alla riksdagsledamöters själar som lämnat viktiga delar av ansvaret för Sverige. /D Selander

/Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.