Vardagen/ Åskan förstörde min dator / återkommer,,,,,

 

 Hej

Försök nr 2:  Jag har svårt att kvittra som en fågel just nu, för som jag tillfogade i förra inlägget så är min gamla dator förstörd i åskvädret som var igår.  Jag försöker lära mig en nyare variant och det är svåååårt….

Vad jag i alla fall är glad för är att jag har Gud med mig och han vill hjälpa mig i allt. Det är tråkigt att mailprogram inte finns på datorn  och jag vill inte ha windows hotmail…min mailadress som finns här i gästboken och den går att använda! Skicka gärna en uppmuntran till mig, eller skriv en rad här på sidan.

Skall försöka lära mig…..så det blir olika slags inlägg/artiklar här….eller en annan ny dator i morgon. Kram o hej så länge! /Maria

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.