Att berätta om godhet / Tack

 

 

Gud vet när vi behöver hans hjälp och när vi behöver fostras av honom. Ibland är tyglarna strama och ibland upplever vi en större frihet, men hans kärlek är oföränderlig.

Han vill alltid vårt bästa.

Otacksamhet är ett typiskt mänskligt drag men man kan ändra inställning om man vill. Det finns så många tillfällen under en vanlig dag då vi kan visa varandra uppmärksamhet genom vanlig artig tacksamhet.

Gud vill också att vi ska tacka honom för hans ledning och omsorg. Den finns där även om vi inte alltid märker den.

Idag då jag skulle köpa ny dator dök en man upp /ur tomma intet? nej han var skickad av Gud/ och visste precis vad jag behövde och namn och  pris m m. han följde även med oss till en annan affär och hjälpte oss välja. Jag vet att han kunde sin sak och han hjälpte mig mot en försäljare…..nu kan jag skriva igen och jag hoppas ni skall fortsätta att läsa och trivas här. Jag är full av tacksamhet till Gud och till de som hjälpt mig denna jobbiga dagen!  TACK!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.