Vardagen /Alla dagar med svår smärta/Be för mig

 

Bön

*

Vill du be för mig?

Jag får ropa som man alltid gjort: Hjälp mig Gud. Ja, så ropar jag efter att min smärta i kroppen blir allt värre. Jodå man får erkänna den smärtan och man får be om hjälp eftersom man (jag) inte får någon smärtlindring eftersom jag inte tål smärttabletter, eller morfin. Ingen hjälper mig. Skall jag som ett Guds barn lita på Gud eller på tabletter? Det är klart att jag litar på Gud….men var är helandet? VAD skall ske? HUR länge skall jag stå ut? det är en fråga som pinar mig varje dag..

Jesus botade och botar människor, ja han botar, men man kan inte gardera sig och VETA att man blir frisk, det är bara Jesus som vet något om det, i varje människas situation kan han gripa in, men jag har inga personliga garantier. jag har bara ont så jag kan skrika högt.

Ja så är det med Maria som sitter eller står eller får hjälp med att skriva om hur god Gud är, för det är han, trots min svåra belägenhet.

Jag lägger ut detta som ett upprop nu, till er därute som kanske kan be för mig, för nu är det illa, visa er, och hjälp mig i bön är ni snälla, låt denna sidan fortsätta att berätta….att Gud är god!

Jesus gör många under, läs Matteus kap 8, 9 , 10…..Under och mirakel!

Psalm 23- HERREN ÄR MIN HERDE.

/Maria

13 thoughts on “Vardagen /Alla dagar med svår smärta/Be för mig

 1. Hej Ja vi är nog många som ser din kommentar / rop på förbön och kan be här.. Gud är god och han lyssnar på människors böner och hjälper i allt. Gud är ju kärlekens Gud. Vi ber att Gud ser till ert bästa och att du ska kunna se vad han vill i ditt liv. Att din dotter ska komma till ro och inte bli skadad av det som sker i ert liv. HERRE, vi ber om hjälp med att upprätta och i ordningsställande förhållande och orsaker och handlande.I Jesus namn ber vi om nåd och hjälp Herre, kom till hjälp. Amen. Du vet Gud vad sakerna gäller och DU vet vad som skall göras. Vi litar på dig. Du kärlekens Gud. /Frids-hälsningar Maria

 2. Hej på er alla
  Snälla be för mig
  Jag sitter ensam och är makt lös
  Min förhållande är i fara
  Jag och min man passerad sjukdomar och död och allting
  han och jag va slut och tröt
  hans familj lada honom att han sak lämna mig
  snälla , be gud att kärleken segrar
  tåla moden höjas
  snälla be åt mig och min dotter som är 10 årig

 3. Hej Kyllikki! Tack för dina ord, de gör gott. Och Gud hör bön! Det är märkligt att man ska vara så drabbad, fick spruta i halsen- men det tycktes inte hjälpa mer än en vecka…Gud är den enda hjälpen och den väntar jag på!Måtte han komma med helande! jag har nyss gråtit för att det är så hemskt med all värk.
  Kramar till dig. Gud välsigne dig och gå hans väg, den smala…. /Maria m fam

 4. Hej Karin! Tack för att du också ber för mig!Ja jag måste få ropa på Gud för jag mår ju inte alls bra i kroppen. För Gud är inget omöjligt, jag önskar helande, vi får se vad som sker! På dagen idag var det lite bättre ett tag, det går upp och ner, jag är glad att man bryr sig så.
  Kramar fr mig! ! Gud välsigne dig.
  /Maria

 5. Hejsan Maria!
  Låter jättejobbigt, jag ber också för dig. För Gud är inget omöjligt.

  Kramar från Karin

 6. Hej Maria Tack för att du ber, det känns gott att man reagerar då ngn behöver hjälp. Jag har fått så många bönesvar i mina dagar och sett under där inga skulle kunna finnas..
  jag tittar in till dig. Ja Gud är god. /Hälsn maria

 7. Kära Maria!

  Jag ska be för dig. Gå in på min blogg snälla du, läs om bön och bönesvar. Skriv till mig, antingen ikommentarsfältet på min blogg, eller via mail och berätta mer om vad och hur jag ska be.

  Håll fast vid Honom! Han förmår!

 8. Hej Anja! tack för att du är med i bön,det känns gott. ja jag vet att många har det jättetufft, tyvärr är det så. Men vi vet att Jesus gör under, och det får vi tro hur det än är. Jag ber för din man också!
  Jesus är Herre!Han är mäktig att göra under.
  Gud välsigne dig.
  Hälsn Maria

 9. Jag skall be för dig kära vän. Jag tar ditt rop med mig till vår bönemöte i dag kl. 11.00.
  Jag vet hur jobbigt det är med smärtan och kan inget göra. Min man har det också tufft. Men Jesus är allsmäktig. Han är min starkhet och lovsång. Gud välsigne dig!
  Mvh Anja

 10. Hej Cecilia. Tack! för din omtanke. Livet kan vara väldigt tufft på olika vis…Och Gud är god och underbar. Gud välsigne dig./Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.