Vandrat den långa vägen. Frälsta troende. Video:William N

hemma 024

Många av oss som idag är frälsta troende har vandrat den långa vägen och det har varit många långa dagar och många tunga steg. Jesus har kommit att få betyda allt för oss.

William Nielsen – Vandrat den långa vägen (IngaHopplösa.com)

För vi är frälsta och vi vet att vi är frälsta av NÅD. Jag är en människa som alltid har velat att allt ska gå så fort, allt, allt skall gå fort, fort. Och jag fick lära mig: att det tar TID att lära sig att gå SAKTA fram! Det finns ju olika masker att bära också, och det tar tid att ta av sig masken och visa sitt innersta. MEN, det får man så småningom göra varje stund inför Jesus.

Så underbart att bli sedd och inte gömma sig, av stolthet, eller kanske rädsla eller…. Sången är ett exempel som berättar för oss om den långa vandringen.

Jes 35:8 “En banad väg, en vandringsled, skall gå där, och den skall kallas “den heliga vägen”. Ingen oren skall färdas på den, men den är till för dem.* De som vandrar den vägen skall inte gå vilse, även om de är dårar.”

5 Mos 8:6 och du skall hålla HERRENS, din Guds, bud så att du vandrar på hans vägar och fruktar honom.

5 Mos 26:17 Du har i dag sagt att HERREN skall vara din Gud och att du skall vandra på hans vägar, hålla hans stadgar, bud och föreskrifter och lyssna till hans röst.

2 Kung 22:2 Han gjorde det som var rätt i HERRENS ögon och vandrade i allt på sin fader Davids väg och vek inte av vare sig till höger eller till vänster.

Jes 9:2 Det folk som vandrar i mörkret skall se ett stort ljus, över dem som bor i dödsskuggans land skall ljuset stråla fram.

Den långa vägen och “den heliga vägen” kan bara de rättfärdiga och befriade färdas på. Gud har förberett en väg för sitt folk. Den leder till det hem som är vårt slutliga mål och Gud går med oss. William Nielsen:  http://www.ingahopplosa.com

Foto Maria

Foto Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.