Våld, asyl, kärlekslösheten är så stor! Lagar följs inte m m. Last days.

STRONG betyder STARK, ja. Vi kan bli så starka som GUD VILL, om Vi VILL! Att vara starka i Gud, ja det vill han att vi ska vara. Vi ska inte vara våldsamma, vi ska vara det Gud vill. MEN det stämmer inte med den verklighet som ÄR, VAR, eller den som kommer. Det finns för mycket våld eller hur! Det är den tid vi lever i nu, värre än någonsin. Det ska ju dessutom bli ÄNNU VÄRRE!! Då förstår du/ni nog att det gäller att kunna Guds ord och ha sin frälsning för att orka och kunna stå emot det helvete som kommer. NU är det ju relativt lugnt än så länge. VET DU INTE Vad som kommer så måste du läsa Guds ord, är du okunnig går du under. Kort sagt: Du måste ta emot Jesus och frälsningen för att klara det som kommer.

OM VÅLDET! Kärlekslösheten är STOR!

31.000 Uppehållstillstånd under kort tid i Sverige!

Apg 17:26Av en enda människa har han skapat alla människor och folk till att bo över hela jorden, och han har fastställt bestämda tider och gränser inom vilka de ska bo.

Job 15:20 Den gudlöse plågas av ångest i alla sina dagar, den våldsammes år är räknade.
Ps 17:4 Vad människor än gör aktar jag mig för de våldsammas vägar genom dina läppars ord.
Ps 25:19 Se mina fiender, de är många och hatar mig med våldsamt hat.
Ord 3:31 Avundas inte en våldsam man och välj inte någon av hans vägar,
2 Pet 3:10 Men Herrens dag kommer som en tjuv, och då ska himlarna försvinna med våldsamt dån och himlakropparna upplösas av hetta och jorden och dess verk inte mer finnas till.
1 Joh 5:19 Vi vet att vi är av Gud och att hela världen är i den ondes våld.
Upp 18:21 Och en väldig ängel tog upp en sten, stor som en kvarnsten, och slungade den i havet och sade: “Så ska Babylon, den stora staden, störtas med våldsam kraft, och man ska aldrig mer finna den.
Hes 22:7 Hos dig föraktar man sin far och mor, och mot främlingen utövar man våld. Den faderlöse och änkan förtrycker man.
Hes 22:12 För mutor är man hos dig beredd att spilla blod. Du ockrar och tar oskälig ränta och plundrar din nästa med våld, och du glömmer mig, säger Herren Gud.
Hes 22:29 Folket i landet begår våldsgärningar och stjäl. Den nödställde och fattige förtrycker de, och mot främlingen utövar de våld utan lag och rätt.
Rom 1:31 vettlösa, trolösa, kärlekslösa och hjärtlösa.
2 Tim 3:3 kärlekslösa, oförsonliga, skvallriga, obehärskade, råa, fientliga mot det goda,

1 Joh 5:19Vi vet att vi är av Gud och att hela världen är i den ondes våld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.