VAD VILL NWO? ÖPPET visar man nu vad som skall ske. Det kan du läsa i bilden här. INFO

Kan vara en bild av text

Varje del i NWO:s planer finns att läsa på många ställen på nätet. Jag har tidigare flera ggr tagit med denna information (finns på svenska i denna kategori NWO). Det är bara såå sorgligt, galet och fullständigt vidrigt att man ö h t KAN PLANERA detta som man planerat i 200 år. Det SKA ske. Ingen återvändo till ett lugnt o bra liv på jorden för människorna. Nej det kommer en otrolig hets och elände för människorna, hmm, säger jag det? NEJ BIBELN, GUDS ORD säger så. Men avslutningen på allt elände kommer i ljus och härlighet! JESUS kommer åter!

Matt 24:3När Jesus sedan satt på Olivberget och lärjungarna var ensamma med honom, kom de fram till honom och frågade: “Säg oss: När ska det ske? Och vad blir tecknet på din återkomst och den här tidsålderns slut?”
2 Tim 4:8Nu väntar mig rättfärdighetens segerkrans. Den ska Herren, den rättfärdige domaren, ge mig på den dagen, och inte bara mig utan alla som älskar hans återkomst.
2 Pet 3:4och säger: “Hur går det med löftet om hans återkomst? Sedan fäderna dog har ju allt fortsatt precis som det varit sedan skapelsens början.”

Läs mer här på sidan. T ex i länkar:

Gud vet allt och har förberett allt i vad som kommer. VAR NÄRA honom i TRO!!

Allt om NWO m m

/Maria

2 thoughts on “VAD VILL NWO? ÖPPET visar man nu vad som skall ske. Det kan du läsa i bilden här. INFO

 1. Hej Fredrik, ojoj, ganska så invecklat detta! MEN Mycket intressant och detta skall jag läsa tills jag förstår, och se i bibeln. Hmm mycket att tänka på. Men. i mitten och i slutet- det är några år kvar antar jag. Ja vi ska sträcka på oss för förlossningen väntar. Vi har mycket att göra! Så många måste förstå och lära känna Jesus.Men vi som inte tar vaxx och annat, det blir ju tufft, hur tufft? Det är så många frågor och så mycket som skall stämma, men DERAS plan skall ju följas, och jag tror inte att människor kommer att protestera något nämnvärt, de tycker väl detta är jättespännande med ny valuta och ÄNTLIGEN EN NY ORDNING?!!m m. Det är mycket märkligt.Jag tänkte ringa dig i veckan? Någon dag som passar dig hoppas jag. Mail kommer.
  G v d Hälsn Maria

 2. Liten ledtråd till Marias artiklar om FN hittar vi i Bibeln.
  UBI anser jag är 666 dvs distribution av skuld.
  Talet är 666.
  Bilden och Talet.
  Stirra er alltså inte blinda på Märket!
  Det är inte så det börjar.
  I mitten av vedermödan kommer Talet och dess Namn introduceras, Bilden anger förhållanden.
  Förutsatt att du tidigare har tagit Märket.
  Så vad är då Talet?
  Vad?
  Vad är då Märket och dess Namn?
  Oavsett status på eventuella uppryckanden.
  Jo det finns många teorier om talet.
  Jag tror att talet är en indikation på medborgarlön dvs distribution av skuld. I Bibeln beskrivs talet inte som 666 utan som 600+60+6.
  FN anger det som UBI.
  Universell gyllene (666) perfekt avvägd balans.
  Dvs en klumpsumma. (Som du får)?
  Oavsett vilket kommer Talet vara knutet till både Namnet och dess Märke.
  Bibeln säger Märket och dess Namn.
  För att förtydliga!
  Talet däremot introduceras i mitten av vedermödan tillsammans med Bilden om jag inte minns fel.
  Förutsatt att du tidigare har tagit Märket och dess Namn.

  För mycket fokus på Talet, ja då är risken att falla för Namnet (vaccinplåstren).
  För mycket fokus på Namnet då är risken att du tar Talet (medborgarlönen).
  För mycket fokus på Märket är risken betydligt mindre då Märket (vaccinen) kommer vara knutet till både Namnet Märkets Namn) och dess Tal.
  Det är så Vildjuret (EU/Ryssland/USA) tvingar.
  Alla vacciner har enligt mina uppgifter med antikroppar mot Covid-19 samt Sars-Cov 2 att göra med.Märket+Namnet+Talet.
  Ett falskt immunfösvar med en immuniseringskod med Talet (666) som signalerar att du nu kan köpa och sälja deras varor som säljs förslagsvis på internet?

  Summan 666 är alltså perfekt avvägd på ett digitalt vis. Men kommer inom kort 16-22 månader vara förknippat med vaccinen,alt vaccinpass/plåster.
  Här gäller det att vara både vis och klok. Om uppryckandet inte har skett då vaccinplåstren introduceras gäller det att vara vaksam. Om inget uppryckande har skett innan medborgarlön OCH vaccinplåster gäller det att vara extra uppmärksam. Vildjuret kommer göra allt för att bedra även de utvalda.
  Kanske Vildjuret tom kanske kommer iscensätta ett falskt uppryckande innan det riktiga uppryckandet händer för att bedra ännu flera.
  Uppryckandet sker enligt min mening i mitten (för de som vägrar Bilden) samt i slutet, separation av fåren och getterna. De döda ska ju resas först.

  Strääääääääck på era ryggar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.