Vad kan vara ljuvligare än att ha en tro på Jesus? Korsets väg.

 

Bild Maria

Bild Maria

 

Vad kan vara ljuvligare än att lära känna Gud?   Kanske har du samma svar som jag: INGET kan vara ljuvligare och bättre.

Men den som inte känner honom tycker naturligtvis inte så utan den har en annan syn på ordet ljuvlig..

Denna helgen har varit speciell därför att Herren har lett dagarna så speciellt och vi har umgåtts med människor som har samma ande och tro.  De senaste veckorna har verkligen varit en ljuvlig vandring med Gud, på hans villkor.

Att lära sig att lyda, det kan vara svårt och man kan få gå en svår väg innan man kommer till klarhet om hur det ska vara att vandra med Gud. Egentligen är det så enkelt: släpp allt det egna och bara få lita på och vara med honom i förtröstan och kärlek. Jag känner verkligen att Gud är min Far, och jag är hans barn- hans lilla barn, och jag får vara i hans famn.

Denna ljuvliga insikt fyller mig med stor, stor kärlek och tacksamhet och jag kan se Gud le då han tittar ner hit från sin himmel.

Med sina fjädrar skall han övertäcka dig, under hans vingar skall du finna tillflykt. Hans trofasthet är sköld och skärm.
Ty HERREN är god, hans nåd varar i evighet, hans trofasthet från släkte till släkte
HERRE, du är min Gud! Jag vill upphöja dig, jag vill prisa ditt namn, för du gör underbara ting, dina rådslut från fordom utför du med trofasthet och sanning.
*

 

Kärleken och tacksamheten för frälsningen är enorm och större än jag kan säga i ord till dig, jag kan bara säga: Ta emot Jesus!

/Maria

new0209

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.