‘Vacciner’. Harvard-studie; / Livsfarligt

Man är o-utbildad då man säger att ‘covid’ finns, likaså o-utbildad då man säger att ‘vacciner’ är bra. Människor blir lurade varje dag- hela tiden. IDAG 12/10 läste jag om att den FEMTE (5:e) sprutan tycks vara SÅÅ farlig! Människor får hjärnhinneinflammation, nästan omgående. SJUKSKÖTERSKA LARMAR.

Sprutan värre än viruset

IGEN: En ny studie utförd av forskare på Harvard och Johns Hopkins, som för närvarande finns i preprint, avslöjar att Covid-19-vaccinerna var upp till 98 gånger värre än själva viruset. Studien är kritisk till booster-kravet för amerikanska universitetsstudenter.

NÄR, NÄR skall man förstå att detta är ett fulspel utan dess like! NÄR skall man förstå VART detta LEDER? NÄR skall man förstå HUR ILLA DETTA FAKTISKT ÄR! Hela denna mastodont-lögn är LIVSFARLIG i ALLA STYCKEN.

Ps 51:8Du älskar sanning i hjärtat, lär mig då vishet i mitt innersta.
Ps 85:12Sanning ska växa upp ur jorden och rättfärdighet blicka ner från himlen.
Ps 86:11Visa mig, Herre, din väg, jag vill vandra i din sanning. Ge mig ett odelat hjärta så att jag vördar ditt namn.

Gud är vred.

Maria

2 thoughts on “‘Vacciner’. Harvard-studie; / Livsfarligt

  1. Hej Fredrick Ja jag har också hört om det, en sköterska larmade. Corona finns inte, det är en vanlig influensa som drabbar alla någon gång, men man vill tjäna pengar på detta s k vaccin som inte ens är prövat dugligt. Det är så att det är gift i det s k vaccinet, men folk begriper inte det. Det blir farligare o farligare. Nej man ska inte ta vaccin, men människor är förblindade. INFLUENSA o s k sjukdom är egentligen ett fel levnadssätt, man äter fel o gör fel i livet o blir sjuk av kött, mjölk, vin sprit fel mat. Många gamla har dött p g a felbehandling o ålder o underliggande sjukdom. Se mer på sidan o lär mer om vaccin i kategori till höger på denna sida. m v h Maria

  2. Hej! Precis nu hör jag om en person som tagit sin femte spruta och berättar om han blev mycket sjuk dagen efter. Han berättar också om att han blev sjuk i 11 dagar i Corona innan det fanns något vaccin. Många berättar att de har svårt att få luft. Vad beror detta på för jag tror att folk är ärliga med vad de upplevt även om jag själv vägrar att ta några vaccinet.

    Tacksam för svar

    Mvh

    Fredrick

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.