Vaccine. Oerhörda hälsorisker….Krig. Agenda 2030

Maria: SKADOR av VACCINE! Tror du på det eller soover du, som så många andra? Jag har i dagarna läst och sett om cirka 100 allvarliga fall av skador efter vaccine/vaxxine . Det är en skymf emot de som vill vara friska, de som inte vet hur de ska välja, eller välja BORT vaccine!

Vi är mååånga som skriver om detta fenomen med tvång, med skador, med barn och vuxna som insjuknar och dör! FINNS det en agenda på det här? JA det finns det!! Sök här på sidan till höger: AGENDA 2030! Där kan du läsa om de-population, d v s Befolkningsminskning! Planerad sådan, PLANNED.

GUD vet om detta och Bibeln som är hans ord visar oss på dessa tider av vansinne! Tredje världskriget började för ett tag sedan, vet man det???

Klag 3:47Faror och fallgropar möter oss, förödelse och undergång.
1 Kor 15:30Och vi, varför utsätter vi oss för faror jämt och ständigt?
2 Kor 11:2626 Jag har ofta varit på resor, i faror på floder, faror bland rövare, faror från landsmän, faror från hedningar, faror i städer, i öknar och på hav, faror bland falska bröder, 27 allt under möda och slit, ofta under vaknätter, under hunger och törst, ofta fastande, frusen och naken.
28 Utöver allt annat har jag det dagliga ansvaret, omsorgen om alla församlingarna. 29 Vem är svag utan att jag blir svag? Vem faller utan att det bränner i mig? 30 Om jag måste berömma mig, vill jag berömma mig av min svaghet. 31 Herren Jesu Gud och Far, välsignad i evighet, vet att jag inte ljuger. 32 I Damaskus lät kung Aretas ståthållare bevaka staden för att gripa mig, 33 och jag firades ner i en korg genom en öppning i muren och kom undan hans grepp.
Faror finns, och hur många sådana får vi möta som Guds barn tror du? Oerhört många kan det bli, och Gud vet och Gud ger hjälp i nödens stund.
Bilden kan innehålla: text
Följ Jesus

5 thoughts on “Vaccine. Oerhörda hälsorisker….Krig. Agenda 2030

 1. heaven Bound Hej igen , den kom in din kommentar! Ja C Å har en del konstigheter för sig och han blockerar människor då de inte skriver som han vill, har haft en del strul med honom på så vis.
  Du har rätt i det du skriver , vaccin kommer från satan, enligt det du förklarar här. Han CÅ är rädd för sanningar men han antaganden verkar vara bättre än sanningarna , verkar han tro i alla fall.
  TAck för det du skrev här! Sände dig ett mail för att din kommentar inte kom fram men nu är den här, tackolov! Kram och Gud välsigne dig. /Maria

 2. Apg29 säger idag att ”tänk om vaccinet” är från Gud”. Var vaksamma på sådana ”kristna” som blandar in Gud i något som kommer ifrån apotek-pharmacy-pharmakeia(pharmakeia är ursprungsordet i grundtexten till bibeln översatt till trolldom/häxeri). Uppenbarelseboken 18:23. I den versen ser man denna översättning på ordet trolldom-pharmakeia om man tittar på interlinear.

  Sedan blockar Christer mig från att skriva fler kommentarer efter denna hänvisning som jag precis gjort här

 3. Hej! Tack för kommentarer, kul! ja båda sidor bör höras, om nu ´det kan hjälpa- Man får ju inte vara negativ emot vaxx.
  ALLT handlar om pengar idag och därför detta jagande på miljarderna. Jag vet inte om jag skrivit om HUR MÅNGA miljarder de TJÄNAR på detta och denna hyseri som är allt annat än ok. Det är INTE ok med detta förfarande, det finns så mycket info o här har jag bara en bråkdel, för allt går inte att visa här p g a olika svårigheter att dela olika vidoes m m. vad som är den springande punkten i detta är som sagt PENGAR och utrotning av människor. Bill Gates äger så mycket mark att du skulle må illa … 154 miljoner dollar i pengar m m. https://www.youtube.com/watch?v=eI4BWEUOixQ&feature=share&fbclid=IwAR2t7CwFLuGaO5TUXYQv_1GMEkWLt1v0XjxnWBc-pV0KpT9UlXACgidSecU
  Mer info kommer. Vaxxin inte ok! FRIDShälsningar Maria

 4. Läste kort, att Vård personal som vägrar ta Vaccin, kan inte bli Uppsagda, men däremot Omplacerade, vilket kan innebära vad som helst, av att man kanske säger upp sig själv, av allt som skett i arbetslivet, av utbrändhet till den grad av trakasserier och mobbing. Nå väl, Tack för dina inslag. Tommy.

 5. Hej! Maria. det är bra men får höra från Båda sidor, tyvärr är det nästan bara åt ett håll, och det har väl mycket om pengar att göra, fast man kanske inte nämner det. jag har verken tagit ställning för eller emot, men man bör väl iallafall få höra bådas sidor, vilket man inte alls fått höra, utan en malande sida upp och ner. Här hör man förstås andra sidan. Och det är förstås mycket arbete för dig att ta reda på andra Fakta. Guds Välsingnelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.