Vaccinationsskador. Gräv ner alla lögner- ta fram sanningar

 

spade

 

 

VACCINATIONSSKADOR:

http://vaccin.me/2011/12/29/dr-viera-scheibner-en-av-varldens-mest-insatta-personer-inom-vaccinationsskador

Dr. Viera Scheibner en av världens mest insatta personer inom vaccinationsskador

Dr. Scheibner är en numera pensionerad, ”Principal research Scientist” (en forskartitel) och innehar doktorsgrad i Naturvetenskap. Under sin framstående karriär har hon publicerat tre böcker och 90-talet vetenskapliga artiklar i erkända vetenskapliga tidskrifter i Australien och utomlands.

År 1985 träffade Viera Leif Karlsson, en elektroingenjör med patientövervaknings-system som specialitet. Tillsammans utvecklade de ”Cotwatch”, en andningsmonitor vilken användes på en del spädbarn som kunde tänkas vara i riskzonen för ”plötslig spädbarnsdöd”. Leif och Viera upptäckte att Cotwatch larmade då spädbarnen påverkades av någon ur en mängd stressfaktorer, där vaccination dock var den mest framträdande faktorn.

Mikroprocessorn i Cotwatch registrerade spädbarnens andningsmönster, så att påverkan av vaccinet senare tydligt kunde synas och redovisas på datautskrifterna. Sambandet mellan vaccininjektioner och spädbarnsdöd blev smärtsamt tydligt.

Vid den tidpunkten kände inte Viera till den kontrovers som omgav ämnet vaccination. Hon insåg emellertid snart att hon skulle bli tvungen att undersöka saken. När hon skrev sin första bok ”Vaccination – The Medical Assault on the Immune System” hade hon studerat runt 30.000 sidor medicinskt material som handlade om vaccination, och upptäckt att det ingenstans i hela detta material fanns några bevis för att injicering av dessa giftiga och främmande substanser som får immunsystemet att spåra ur verkligen gav en verksam skyddseffekt.

Istället förändrar vaccin kroppens gensvar på sjukdomar, vilket resulterar i uppkomsten av ett flertal nya immunsjukdomar eller autoimmuna sjukdomar, innefattande astma, barnleukemi och cancer, inflammatorisk tarmsjukdom, beteendestörningar samt en enorm uppgång av förekomsten av cerebral pares och spädbarnskramper. (Källor finns i boken)

Det kanske mest ironiska beviset av allt det hon fann var om den faktiskt välgörande effekten av barnsjukdomarna på grundandet av immunsystemet, förutsatt att dessa understöds och sköts korrekt.

Vaccination och beteendestörningar

 

Vaccination och beteendestörningar

Vieras omfattande och systematiska studier i ämnet har gjort henne i högsta grad kvalificerad att tala till yrkesgrupper inom området hälsa och medicin, advokater samt föräldrar.

Hon poängterar att föräldrar bör bli medvetna om att det bara finns en immunitet, vilken endast kan förvärvas genom barnsjukdomarna. Denna process kan endast inträffa under en viss period under sådana omständigheter som naturen själv bestämmer – inte människan!

Om komplikationer uppstår så måste man beakta den skadliga effekten av tidigare vaccinationer samt felaktig medicinsk behandling – såsom bl. a. de otaliga antibiotikakurerna (antibioticum = ”anti-liv”) och febernedsättande medel.

Viera har flera gånger anlitats som expertvittne i det ständigt växande antalet rättegångar världen över som handlar om vaccinationsskador.

Det är mycket viktigt att påpeka att Dr. Scheibner är vad man kallar en oberoende forskare. Det innebär att hennes forskning inte på något sätt finansieras av läkemedelsföretag eller andra som har ekonomiska intressen när det gäller vaccinationer. Oberoende forskare är inget man tar för givet i våra dagar. Tvärtom har forskningen i allt högre grad blivit beroende av andra bidragsgivare än staten, alltså industrin, som ju ser till sina intressen…

Referat ur Vieras bok ”Beteendestörningar i barndomen – Sambandet med vaccination” översatt till svenska av Gun Östling.

Barn som har det så kallade ”skakad baby syndromet” kan vara offer för en odiagnostiserad vaccinskada. Mer info här

Mer info kan man få på vierascheibner.org

http://www.nyapolitiken.biz/medicin_o_halsa/viera-scheibner-o-vaccinationsskador.html

/Maria

 

Med Gud i hjärtat- Foto Maria

Med Gud i hjärtat- Foto Maria

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.