Hälsa /Farligt kolesterol? Läkemedelsbranschen vill tjäna pengar

 

 

088

 

Farligt kolesterol?

Läkemedelsbranschen hittade på farligt kolesterol
– Finns bara en sorts kolesterol – Det livsnödvändiga

Text: Torbjörn Sassersson | Uppdaterad 2013-03-03,

newsvoice.se

Allt fler bevis ackumuleras som visar att läkemedelsbranschen hittade på det farliga kolesterolet.

Först hette det att kolesterol var farligt per se. Industrifinansierad forskning visade det. Industrin hade naturligtvis även lösningen på problemet med det farliga kolesterolet, nämligen statiner. Det blev en av världens mest framgångsrika bluffpreparat.

Forskare runt om i världen ifrågasatte allt mer statinerna. Åren gick och till slut blev trycket för stort så att läkemedelsbranschen började tappa marknad. Branschen hittade då på att det fanns ”gott” och ”ont” kolesterol. Därmed kunde de fortsätta sälja statiner för de patienter med ”det onda kolesterolet”, enligt uppgifter som NewsVoice fått ta del av.

Men de flesta läkarna har känt till bedrägeriet. Jag informerade min egen mamma om bluffen och gav henne artiklar baserade på kritisk forskning och observationer. Hon tog till sig informationen och slutade omedelbart ta Ezeterol (Ezetrol, side effects). För att kontrollera om hon gjort rätt gick hon ändå till sin läkare och hon berättade att hon slutat ta Ezetrol. Läkarens respons kom omedelbart.

Läkaren sa: ”Det tycker jag var ett mycket bra beslut”

Läkarna måste följa praxis – inte principen bästa vård

Kolesterol hjärnan

Om ett blodprov visar på ”dåliga kolesterolvärden” måste läkaren förorda statiner. Problemet är bara att det är läkemedelsbanschen som hittat på att kolesterol är farligt, det är samma industri som tagit fram testerna som påvisar ”farligt kolesterol” och det är samma industri som sedan presenterar lösningen, statiner.

De flesta seriösa läkare vet idag om det, men är ålagda att följa ”praxis”, som för övrigt läkemedelsbranschen ligger bakom även den. När en patient däremot tar ett eget initiativ är det fritt fram för läkaren att uttrycka sin mer sanna åsikt, eftersom det är pateinten som tagit eget ansvar genom kunskap för att sluta ta kvacksalverimedicinen.

”Utan fett och kolesterol fungerar inte nervsystemet och hjärnan. Den sistnämnda består till största del av vatten och dessa ämnen [fett och kolesterol]. Minskar kolesterolhalten, minskar också funktionen i cellerna.” Från bokenForskningsfusket

*Artikel från: http://www.nyapolitiken.biz/medicin_o_halsa/farligt-kolesterol.html

*

Jag hoppas ni tar till er denna artikel och funderar över innehållet i den och i tabletterna som finns mot  s k farligt kolesterol….bluffen är genomskådad. Min släkting fick också tabletter som var direkt farliga och slutade att ta dem och är frisk och fin. 

Jesus Kristus vill att vi ska leva så rent vi bara kan, och inte stoppa i oss onödiga och farliga saker. Vi lever i farliga tider då profiten är viktigast. Man måste tänka på vad man äter och dricker liksom vad man säger och tänker och tycker. Låt den helige Ande leda dig.

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.