Ufo/Bibelverser

 

Länk: Fallna änglar/ och artikel om UFO.  Det är inte populärt att tala om UFO, för de finns ju inte säger man, men jag talar om dem eftersom jag faktiskt sett dem på 1980-talet, och det var en riktigt rysare, mycket otäckt. Därför har jag med sådana artiklar, för jag vet att det är sant.. Man behöver ju inte läsa artiklarna om man inte vill. Det är helt frivilligt att välja själv att läsa, och bara för att man själv inte sett det, kan man ju inte säga att de inte finns, eller hur? DE kan finnas, och de KAN VARA PÅHITTADE AV ANDRA REGERINGAR vilket är roligt/Länder.

*
Här finns även länk om  militära veteraner USA som talar om UFO och kärnkraftsmissiler som siktats på många olika ställen liksom tal om privatpersoner och UFO. Det är lätt att kontrollera med bibeln om sådana saker  t ex om vad Enok såg. Men det ska man ju också helst vara tyst om. …Se de två sista meningarna i den sista artikeln på svenska.

http://endtimeinfo.com/2012/11/nightlight-radio-interview-fallen-angels/   -på engelska, men bibelorden kan du läsa på svenska.

Nattlampas värd Simon Peterson och Joseph Candel tala om fallna änglar och Nefilim före och efter Noas dagar och deras fysiska närvaro på jorden.  Se Länk ovan.

*

Matt 24 37 Ty som det var i Noas dagar, så skall det vara vid Människosonens återkomst. 38 Som människorna levde dagarna före floden: de åt och drack, gifte sig och blev bortgifta, ända till den dag då Noa gick in i arken, 39 och de visste ingenting, förrän floden kom och ryckte bort dem alla – så skall Människosonens ankomst vara.    Matt 24:37-39
*
*

Bibelverser:

Matthew 24:37-39, 6:1-8     1 Moseb 11-13,    4 Moseb 13:31-33,     Josua 16:10,   Domareboken 1:19, 20, 28, 2:2-3,   Joshua 10:13 – 14,   2 Samuel 1:18-19,   Jude 1:14-15,    1 Moseb 5:23-24,    Hebreerbrevet 11:05,    Uppenbarelseboken 3:14-19,    Dan 8:23, 25,   Jude 1:6,   2 Petrus 2:4, 3:15
1 Moseb, 10:25

Jag   hade en artikel från endtime.org om Ufo och kärnvapen, sedan fick jag ett mail från USA där en son till en man i artikeln berättar hur fel detta var, och att det som stod inte var sant utan det hade handlat om pengar m m och därför är artikeln borta och jag tackar för att jag slapp ha oriktiga uppgifter här. /M

Vinterbilder/Maria

/M

 

2 thoughts on “Ufo/Bibelverser

 1. Hej Marie!

  Usch vad hemskt för den sjuke, stackars människa! det finns de som får se en hel del, som man kanske inte tror är sant..men.. det finns och det är mycket ondska ute i världen, och värre kommer det att bli. Därför behöver man bli upplyst om att räddningen finns hos Jesus, räddningen från allt ONT.
  Jesus är Herre, och det behöver han vara för ALLA människor..

  Gud välsigne dig. Kram f Maria

 2. Hej Maria!

  När jag såg bilden av den svarta ängeln,kom jag att tänka på vad en bekant berättade för mig.
  Min bekants vän blev svårt cancersjuk,hon vilade på sängen när två svarta änglar satte sig på hennes sängkant.Dom tittade på sjuklingen,utan att säga ngt till henne.Hon var inte troende,enligt min bekant,men blev illa berörd ändå,sjuklingen bad dem att försvinna,men det lyckades först vid andra uppmaningen,då först avlägsnade sig dem.Sjuklingen blev så illa berörd av denna händelse,trots att hon ej var troende.En kort tid efteråt dog hon.Hoppas hon kom till himlen….Denna händelse kan jag inte glömma trots att det gått ett antal år……..

  GUD VÄLSIGNE ALLA MÄNNISKOR!!!

  KRAM / Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.