Ufo / Syftet med ufo och abduktioner, icke fantasier…

 

Det finns UFO, ja det gör det, men det låter ju så illa att tala om sådant…, men hursomhelst så vill jag fortsätta att berätta så denna kategori  om UFO kommer att finnas kvar, Visst har jag varit tveksam att ta med sådant här, men känner mig mer och mer manad att fortsätta att skriva om saker som inte är så populära, och det är för att man inte förstår vidden av det. Här kommer en liten förklaring till varför människor försvinner/blir bortförda av UFO/aliens.

SYFTET MED UFO OCH ABDUKTIONER
VAD ÄR SYFTET med de ängla/ufo-abduktioner, som sker på många ställen i världen? Att de inte är bara fantasier förstår vi av det faktum att Bibeln redan i 1 Mos. 6 skildrar en tid, då samma slags abduktioner skedde.

Vad var syftet då? Att ersätta det rena människosläktet med en sataniskt uppblandad människoras, för att förhindra Guds plan med mänskligheten.

Om det var så då, så kan man anta och utgå ifrån att det är så också idag. Då blev resultatet jättar, men det vore oklokt av fienden att upprepa sig, då vore han avslöjad direkt. Denna gång tycks han, att döma av vad de bortryckta sagt, vilja framavla mycket människolika varelser, som likväl saknar människosjäl, som är tänkta att ta över jorden, när de beblandat sig tillräckligt mycket för att framstå som normala.

Det finns de som tror att den siste Antikrist kommer att vara en av dessa.
Och då kommer han också att ha en stab av medarbetare och förberedare, av samma slag. Läs hela artikeln och fler artiklar här:     

http://bibeltemplet.net/anglar-och-ufo-5.html

____

*

Gen 6:1  Då nu människorna begynte föröka sig på jorden och döttrar föddes åt dem
Gen 6:2  sågo Guds söner att människornas döttrar voro fagra, och de togo till hustrur dem som de funno mest behag i.
Gen 6:3  Då sade HERREN: “Min ande skall icke bliva kvar i människorna för beständigt, eftersom de dock äro kött; så vare nu deras tid bestämd till ett hundra tjugu år.”
Gen 6:4  Vid den tiden, likasom ock efteråt, levde jättarna på jorden, sedan Guds söner begynte gå in till människornas döttrar och dessa födde barn åt dem; detta var forntidens väldiga män, som voro så namnkunniga.
Gen 6:5  Men när HERREN såg att människornas ondska var stor på jorden, och att deras hjärtans alla uppsåt och tankar beständigt voro allenast onda,
Gen 6:6  då ångrade HERREN att han hade gjort människorna på jorden, och han blev bedrövad i sitt hjärta.
Gen 6:7  Och HERREN sade: “Människorna, som jag skapade, vill jag utplåna från jorden, ja, både människor och fyrfotadjur och kräldjur och himmelens fåglar; ty jag ångrar att jag har gjort dem.”
Gen 6:8  Men Noa hade funnit nåd för HERRENS ögon.

*
Fortsätt gärna läsa i Moseboken…. Och se gärna en video: Boken om Enok: 

http://www.youtube.com/user/MariaEvighet#p/f/55/PaGwwWRorLY 

Boken är bra, jag har läst den flera gånger.  Det kommer tider som vi inte kommer att gilla, så varför inte lära sig mer om vad som egentligen sker och ska ske – kanske snart, och innan Jesus kommer tillbaka, så säger bibeln./Maria

One thought on “Ufo / Syftet med ufo och abduktioner, icke fantasier…

  1. Ja dessa bibeltexter du nämner om Guds söner och jättarna är kanske inte jättar i den bemärkelsen, Guds söner var enl Peter fjellstehts förklaring ett folk som som var jättar i makt och styrka , de var tyranner och grymma krigare, de vann i regel över alla de ville få makt över, på den tiden sågs sådana folk som gudomliga och nästan förklarades som Gudar pga av sin styrka som människor, därav kommer Guds söner och jättar. Alltså jättar i makt, deras tyrrani härskade .sedan tvivlar jag inte på enorma bok eftersom jag inte ha läst den.Men eftersom jag tror att Gud vakar över sitt ord så hade nog enok varit med i Bibeln om den skulle, tror vi ska vara försiktiga med material som är utanför vår ordinarie bibel, Aliens?? Ja jag tror att demoner kan få tillstånd av Gud att vilseleda för att pröva vår kärlek till sanningen. Andar kan säkert uppenbara sig så sista tiden. Var försiktig med Youtube klipp, många klipp är där för att vilseleda oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.