Ufo / Änglar och ufo artikel

 

http://bibeltemplet.net/anglar-och-ufo-28.html
Ur denna länk, ett smakprov om vad man kan säga om dem som förstår att ufo finns och förmår tala om det:
*…..Jag menar, tänk om någon känd kristen ledare (i Sverige) skulle gå ut och säga att han tror att flygande tefat verkligen existerar. Han skulle kunna bli ruinerad och förlora sin trovärdighet totalt. Även om han skulle förklara att han menar att det är de fallna änglarna som ligger bakom, skulle bara ordet ufo genast göra honom suspekt.

Men då kan man undra varför? Varför är detta så väldigt konstigt och suspekt? Miljoner människor ser sådana saker, årligen. Men bara några få vågar stå för det. Svaret är att vår fiende givetvis inte VILL bli avslöjad med sina göromål där uppe i atmosfären, varifrån han bedriver mycket av sina skumma planer, särskilt de som skall äga rum i den sista tiden.

Och det är ju också just därifrån han härskar över människornas sinnen. Det är därifrån hans och hans änglafurstars “aura” utgår över jorden, deras andliga inflytande över vars och ens område, så att de DOMINERAR människors sinnen, så att atmosfären är FULL av vad du skall tänka, tycka, tro och inte tro (Ef. 2:2):

Eph 2:1  Så har han ock gjort eder levande, eder som voren döda genom de överträdelser och synder
Eph 2:2  i vilka I förut vandraden, efter denna världs och tidsålders sätt, i det I följden fursten över luftens härsmakt, över den andemakt som nu är verksam i de ohörsamma.
Eph 2:3  Bland dessa voro förut också vi allasammans, där vi vandrade i vårt kötts begärelser och gjorde vad köttet och sinnet ville; och vi voro genom vår natur hemfallna åt vredesdomen, vi likasom de andra.

Du behöver bara viljelöst öppna din mun och prata på, så utgår därur andefurstarnas tankar, om du inte är frälst och fylld med Guds Andes övertryck.*OCH: *Så länge vi tiger om detta, och underlåter att förklara sammanhangen, kommer skammen att råda över dem som är tysta, och dunklet över dem som skulle fått höra sanningen./ Leif L*

Läs artikeln från början, du har fått länken och det är en hel del i detta man måste ta ställning till eller hur?
För min egen del (Maria) så fick jag uppleva Ufo redan på 70-80-talet! och det var verkligen skrämmande.Därför tar jag med dessa artiklar,det är nog dags att tala ut.

Vi kommer att leva för evigt i härlighet  2 Tim 2:10  /Maria

4 thoughts on “Ufo / Änglar och ufo artikel

  1. Hej Kerstin, välkommen hit.
    Ja visst finns det Ufo, det är bara det att det är ondska, inget annat. Vad skönt att du sluppit se detta mer, det är bra att du vet vad det är,Är man frälst vet man detta- de som känner sig som fantaster och tycker det är jättespännande bör vända om. Det jag såg på slutet av 70-talet var värre än en mardröm. Ja sökare får vi hjälpa på rätt väg och hjälpa dem till Gud.
    /Hälsn Maria

  2. Har sett mycket aktivitet innan, “däruppe” innan jag blev frälst och även en bit in på min vandring också. Såg dessa farkoster och även eldsklot som följde mig när jag kom ut. Försvann när jag bad till Gud att ta bort det om det inte kom från honom, och det gjorde det.

    Många lurade UFO- fantaster men de är sökare så vi får be att Gud avslöjar detta i deras liv.

  3. Hej ja jag såg filmen om planet- det ser suspekt ut, lite väl modent utförande- liknande ufo- men de har väl många modeller antar jag. De ufo jag såg för många år sedan var mer åt de hållet man ser på tv-biofilmer.Verkar som att vi får vänja oss vid alla möjliga o omöjliga saker. /M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.