Artikel och videos”Trosrörelsen leder sina får till lydnad under påven”. Usch.

En bild säger mer än tusen ord

Man brukar säga att en bild säger mer en tusen ord. Flera bilder blir då till en hel uppsats. Mer än så skriver jag därför inte, utan låter dessa bilder tala för sig själva över ämnet ”Trosrörelsen leder sina får till lydnad under påven”.

/Lennart/ Bibelfokus.se http://bibelfokus.se/blogg_140715


Kenneth Copeland, John & Carol Arnott mfl på besök hos påven.

Tony Palmer, Kenneth Copeland mfl på besök hos påven.

Ulf och Birgitta Ekman på besök hos påven.

Ulf och Birgitta Ekman på besök hos påven.

Paul Crouch (grundare av TV-kanalen TBN) mfl på besök hos påven.

Benny Hinn mfl på besök hos påven.

Nicky Gumbel (Alpha-kursernas upphovsman) på besök hos påven.

 *

Så ser det ut i ”kristenheten”. Katolicismen tar fart och vinner mark och ”kristna” konverterar/ har samröre med RKK och tror på den stora och globala ekumenik som skall styra världen tillsammans med nya ordningar, d v s NWO. Om du som läser detta inte ser att det är stora och obehagliga saker på gång så måste du ta dig en titt till och verkligen undersöka saken. Vi är många i Sverige som reagerar på detta tillstånd och det är allt annat än bra, det som pågår!  NEJ till katolicismen och till falsk ekumenik på Jesu  bekostnad.

*

OBS! VIDEO:  The Pope & The New World Order  OBS!

*

Pope Is Head Of Coming One World Religion

 

name-graphics-maria-545505

10 thoughts on “Artikel och videos”Trosrörelsen leder sina får till lydnad under påven”. Usch.

 1. Skrämmande att se, även på OAS I Ljungby kommer Anders Arborelius och en biskop från Anglikanska kyrkan (kopplat till Vatikanen) att tala. Vet ni att det även finns en SVART PÅVE. HAN ÄR LEDARE FÖR JESUITERNA. KOMMER FRÅN VENEZUELA. Han är den verklige ledaren. Googla på the black Pope.

 2. Hej Paul, tack för länken till videon, jag skall se den, det finns en hel del om kundalini och andra hemska saker som pågår i olika församlingar. ARKEN i Sthlm skall ju ha besök av Jens Garnfeldt i november, vilket är skrämmande.Det borde inte få ske.
  Guds välsignelse./M

 3. Hej Paul. Välkommen hit. Jo jag kommer ihåg att jag talat med dig. Vad skönt att du kan se annorlunda nu och bara se på JESUS som den som är Frälsaren och hur stor hans nåd och kärlek är. Jag är glad att du funnit ro i Jesus Kristus. Guds Ord är vad vi ska lära oss utav och ha i våra hjärtan, alltid, alltid och jämt skall hans ord leda oss och den helige Ande visa oss. Jesus är underbar och jag önskar att alla vänder sig till honom och inte till religiös kristendom eller annat som inte är från Gud!!!!
  Kundalinianden är livsfarlig och många har fastnat i ett feltänkande och att leva med fel kunskap.
  Jesus Kristus är vår Herre.
  Lev väl, sök mer och mer av Jesus!
  Gud välsigne.
  /Hälsn Maria
  Ja länka du det som du sett som man kan ha nytta utav.

 4. Hej Maria och alla läsare!
  Du och jag bytte några ord för en tid sedan på min blogg. Nu några år senare, efter en förvirrad resa genom olika saker, har jag funnit Jesus och den Högste Guden på riktigt. Denna gång söker jag mig inte till någon färdig lära eller kyrka utan låter den helige Ande undervisa mig genom Guds Ord, Bibeln. Och jag tycker detta med pingst/karismatisk/framgångsteologisk sammanslagning med katolicismen är lite oroväckande, med tanke på vilken både världslig och religiös makt de kommer att få. Den där kundalinianden de sprider (pingst mfl) är tämligen obehaglig då den t o m kan befinna sig i kristna sammanhang. Det finns en riktigt bra video om detta på youtube som jag ska länka till min blogg så småningom när jag skriver om detta. Kan se om jag kan länka hit den också.
  Gud välsigne er alla!

 5. Hej Kyllikki! Vad roligt att höra av dig! Ja det är skrämmande det som sker, och värre kommer det att bli! Jesus har varnat.
  Ja människorna är blinda och döva för evangelium och frälsning, de har stängt sina inre eller Gud har tillåtit att de inte ska veta eftersom de inte vill.
  Tåget till Rom är fullsatt men det tycks gå många extra linjer nu för tiden.
  Jag tror det är mycket svårt att hitta någon församling som är riktigt äkta och går ut med det som JESUS säger/Guds Ord.
  Hur kan man följa Jesus? Man kan följa honom från sitt innersta och ha bibelstudium och lovprisa Herren i hemmet, så gjorde de på Jesu tid.
  Man lär sig mycket hemma då man får läsa bibeln och få reda på sanningar genom den helige Ande, det går så bra och man behöver ingen”kyrka”. Så skönt, bara Jesus och jag, eller Jesus och du./eller de….
  Enkelt. Kärlek. Ro. Frid.
  Hälsningar och KRAAAM till dig. /Maria

 6. Hej Maria!
  Detta är så fruktansvärt skrämmande!!!
  Och att människor tar emot och tror på det är hemskt !!!
  Var kan man finna den Sanna församlingen där människorna verkligen följer Jesus?
  Kram//Kyllikki

 7. Bilderna är ju tydliga bevis på vad som pågår och vad som planeras. Tittar man på den första videon får man ju direkt avsky! för där visas ju vad Antikrist och samhället NWO kommer att göra och bestämma och det stämmer ju med vad GUDS ORD säger oss.

  Sorgligt men sant, så är vi på väg emot slutet och det som är så sorgligt i det sorgliga är att människor har blivit totallurade av dessa män och kvinnor som bestämmer vad tro är och VEM Jesus är. Han är inte mycket värd i deras ögon av vad jag kan se i dessa människor.
  Otäckt!
  Nej biblarna är inget bra, MEN vi får läsa 1917 och reformationsbibeln och LYSSNA och ÖPPNA vårt INRE för GUDS RÖST, så blir det bra och vi förstår vad Gud vill säga!!!
  Jag följer Jesus- och önskar att ALLA andra också gjorde det!
  /Maria

 8. Här de 13 APOSTLARNA livs levande på bild! HAHA 🙂

  Ingen kunde väl tro att Word Faith hade kopplingar till Vatikanen?
  Ingen trodde det?! Det var ju bara ”konspiratörer” som tror något sådant.

  Tyvärr är Biblarna vi läser idag inte mycket annorlunda. Översättarna har kopplingar till Vatikanen på samma sätt som B Palmer, K Copeland och UE har kopplingar till RKK.

  Vaticanus – profetisk kulle betyder det. Vad passar bättre än en Petrus livslevande på en profetisk kulle med sina karismatiska motreformatörer?

  Vår tro och helgelse är beroende av dessa Herrar…typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.