TRO / Stå fast i tro. Lita på Gud.Lämna allt till Gud

När bekymren vill ta överhanden och personer nästan drunkar i elände, då borde Gud vara den som de går till. När tårarna faller ner i brinnande klot över kinderna, vem har man/bör man/ att gå till? Svar: Gud. Och när man står i svårigheter får man tacka GUD för hans omsorg och kärlek i lösningarna….OCH när allt rullar på och allt  är ok, då borde man tacka och prisa Gud…men det glöms ofta bort. Se profetian över Sverige under: Profetiska budskap

Vi måste alla komma till en punkt där vi överlämnar våra angelägenheter till honom. HUR skall vi kunna be om hjälp och tro att Gud löser våra angelägenheter om vi INTE ger honom den chansen att ta över?

Jesus säger att vi inte ska ha bekymmer för morgondagen, varför har vi det då? Jesus säger att vi skall lita på honom, varför gör man inte det då?

Jesus botar blinda och stumma  läs Matt 9:27

Jesus botar en lam man  läs Matt 9

Jesus botar Petrus svärmor och många andra  läs Matt 8:14…

Vi måste, alla troende, som vill behålla sin tro, TRO på Gud.

Vi måste lämna allt som stör och oroar, om vi inte gör det har Gud inte fått hela ens uppmärksamhet och vi går i otro.

Vad vill vi? Hänga oss fast vid problem och oro i stället för att klänga oss fast vid Jesus och ta ett BESLUT att verkligen tro? tro på under i våra svårigheter….

Vi skall inte vara ansvarslösa och strunta i vardagens göromål, men vi skall inte göra rena dumheter. Har du sett Lyxfällan på TV? Det tror jag säkert du gjort, det har även jag.  Många i Sverige lever i en LYXFÄLLA, och då menar jag att överkonsumtionen och Lyxen styr, istället för FÖRNUFTET. Så skall inte en troende göra, och jag tror inte att det är så många troende som lever så. Men, jag vill peka på hur GUD vill att vi ska leva.

Vi skall inte/bör inte strunta i de viktiga vardagliga göromålen som att betala våra räkningar, det kommer surt efter i så fall
Vart vill jag komma? Om vi lyder GUds ord och litar på att det som står däri är rätt, då har vi en KLAR ledning över vår liv. Om vi INTE litar på att hans kan göra under och ta hand om oss, då får vi skörda det vi sått- otron består i så fall.

Tankar denna dag, var det du läste nu, och det finns fler, jag lyssnar på Budgetpropositionen…och tankarna går till alla fattiga och sjuka och till överflödet och politiken…lyxen, farorna, arbetslösheten…… 

Stå fast vid Jesus, Sverige kommer att få det svårt inom kort. /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.