Tro/ Räddning till frihet

 

Jesus dog för alla människor så att de skulle få bli fria/Vill du bli fri

Nåd är meningslös utan en giltig dom och ett straff att bli benådad från ( Joel 2:12-14). Guds avsikt är inte att förstöra utan att hela och upprätta. Gud har öppnat en dörr till räddning, och vi kan välja om vi vill gå genom den ut i frihet eller stanna kvar och ta vårt straff./Joel 2:31-32/

*Från min synd är jag fri, O, vad glädje däri! Av allt hjärta nu tror jag på Jesus. Nu är slut på all strid, Jag har underbar frid, Ty jag tror på Guds käre Son.

Ja jag tror, ja jag tror, Av allt hjärta jag tror nu på Jesus.*E L/

/Maria

2 thoughts on “Tro/ Räddning till frihet

  1. Hej Nally! Vad bra att du undrar om tro, om du läser i länken nedan så får du veta det mesta som hände då jag blev en troende kristen, en frälst och räddad människa.

    http://www.minfrid.se/jesus/reponen.shtml

    Jag hoppas att du förstår vad jag berättar och har du frågor så får du gärna maila mig, adressen finns här på sidan. Jag var cirka 30 år då jag förstod att jag behövde Gud i mitt liv, och efter alla dessa år så växer och växer kärleken till Jesus varje stund.
    Hälsn f Maria!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.