Tro /Jesusmanifestationen

Daniel, som   på denna websida:

http://job25-masken.blogspot.com/ har skrivit om Jesusmanifestationen på sin hemsida, läs vad han skriver:

Det som nedan följer, är delvis från inlägg till förra årets Jesusmanifestation, när de bl.a. skulle ha plakat med Jesus-citat, och det årets manifestation kostade en viss summa pengar, så 1: det kan vara något osammanhängande 2: en del har inte nödvändigtvis med detta års att göra.

Inte skall var och en som säger Herre, Herre till mig komma in i himmelriket, utan den som gör min himmelske Faders vilja.
Många skall säga till mig på den dagen: Herre, Herre, har vi inte profeterat med hjälp av ditt namn och med hjälp av ditt namn drivit ut onda andar och med hjälp av ditt namn gjort många kraftgärningar?
Men då skall jag säga dem sanningen: Jag har aldrig känt er. Gå bort ifrån mig, ni laglösa!

(Matt 7:22-23)

Hur många ska inte säga på den dagen: Herre, Herre, gick jag inte med i en manifestation med ditt namn?

Och fåren skall han ställa på sin högra sida och getterna på den vänstra. […] Sedan skall han säga till dem som står på den vänstra sidan: Gå bort ifrån mig, ni förbannade, till den eviga elden som är beredd åt djävulen och hans änglar. Ty jag var hungrig och ni gav mig inte att äta. Jag var törstig och ni gav mig inte att dricka. Jag var främling och ni tog inte emot mig, naken och ni klädde mig inte, sjuk och i fängelse och ni besökte mig inte. Då skall de svara: Herre, när såg vi dig hungrig eller törstig eller som främling eller naken eller sjuk eller i fängelse och tjänade dig inte? Då skall han svara dem: Amen säger jag er: Allt vad ni inte har gjort för en av dessa minsta, det har ni inte heller gjort för mig. Och dessa skall gå bort till evigt straff, men de rättfärdiga till evigt liv. (Matt 25:33, 41-46)

Jag vill rikta ett varningens ord till er som tror att deltagandet i en “Jesusmanifestation” kommer att göra någon skillnad för er eviga själ. Bara Jesus kan frälsa er! Hur många trevliga citat från Jesus (är inte hela Bibeln Guds Ord?) ni än går runt med på en enstaka dag, om inte hela era liv är en manifestation av Jesus, kommer det inte att hjälpa er på den dagen!!!
400 000 kr beräknas “Jesusmanifestationen” kosta. Vad skulle Jesus vilja att dessa pengar, och allt detta arbete, hellre går till?

Alltså, gå in på http://job25-masken.blogspot.com/  och läs hela artikeln. Tack Daniel/Maria

2 thoughts on “Tro /Jesusmanifestationen

 1. Hej johannes jag deltar inte heller i Jesusmanifestationen, Jesus skal man stå upp för och tjäna på ett helt annat sätt än att gå samman såhär…vad blir det av det.. hoppas du läst på Daniels sida ovan här och tar till dig.
  Tjäna Jesus Kristus, som dog för alla. Frikyrkosverige tillhör inte jag, det är inte vad jag vill ha.Det är nya tider med ekumenik och det vill jag inte heller ha….Jesus kommer snart.
  Hälsn Maria

 2. Jag tror att vi ska ta Jesusmanifestationen med en stor nypa salt.

  Jag deltar inte i Jesusmanifestationen trots att jag är en troende katolik.

  Det är själva namnet som avskräcker och att det bekräftas när frikyrkofolk delar ut gratis saft på plattan! Och när sångare i kungsan hoppar jämfota för att de inte vill vicka på de syndiga höfterna!

  Fattar dom inte att jag dricker öl och äter hamburgare och dansar till rock and roll!

  Det är bara ett spektakel för frikyrkosverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.