Tro /Ja Du kan få en tro som bär dig

 jesus_034_small.jpg       

 

 

Håller du dig troget till Herren? fastän du möter motstånd i ditt liv? Håller du dig till den ende som kan rädda dig, och ber du för din familj och dina vänner, de som inte tror ännu? Håller du dig till Guds ord och tror att de är sanna och den hela sanningen?  Jag hoppas verkligen att du gör det.

För utan Gud så kommer du att möta förödelsen. Den som inte har gemenskap med Gud kommer på “Herrens dag” att stå ensam och försvarslös.  OM du är en människa som INTE vill tro och som läser detta, så vill jag be dig att försöka att tänka om. Det gäller ditt liv och hela existens.

Om du tar emot Guds erbjudande nu idag om nåd kommer du att bli räddad för evigheten. /Joel 1:15-19 Budskapet som står i Joel gäller också för oss människor idag. Bibeln talar om de sista tiderna, och bibeln talar om en allsmäktig Gud och bibeln talar om en Gud som är så full av kärlek.Kanske du missat allt detta som står där, men då vill jag säga dig att det inte är för sent att ta tag i ditt liv, i din frälsning, din räddning. Ja, jag talar mycket om de sista tiderna och vad som händer i världen nu och vad som kommer att hända. Det gör jag inte för att jag tycker det är kul att skrämma människor eller för att jag tycker att jag är en besserwisser.Nej jag och många andra som har fått Guds ord i hjärtat med frälsningen, vi vet att det kommer andra tider. Därför vill jag återigen tala om att det finns räddning. Det talas inte så mycket om Jesu återkomst, men det är ett faktum att Jesus kommer tillbaka, och mer och mer står detta klart för oss som är troende.

Vi vet vad som väntar. Gud har genom alla tider vädjat till människor på alla möjliga sätt, men de tycks inte ha lyssnat eller lyssnar. Därför behövs också vi då, som har våra hemsidor och försöker sprida ett budskap som handlar om de saker som kommer att ske. Ingen av oss vet när vår sista tid eller dag kommer, det vet bara Herren. Skall vi då leva och vara sådana att vi struntar fullständigt i hans ord? Jag önskar så hett en väckelse över länder, nationer, byar och överallt där man kan få se frälsta människor.

Därför ser jag ofta på ordet som säger:

“”När jag har låtit mitt regn falla igen, ska jag utgiva min Ande över er allesammans!. Era söner och döttrar ska profetera, era gamla män ska ha drömmar och era unga män ska se syner. Jag ska utgjuta min Ande också över era tjänare, över både män och kvinnor, och märkliga tecken ska visa sig på jorden och på himlen- blod, eld och rök. /Joel 2:28-30

Detta är allvarsord och de talar om en sista väckelse, det är ett omdiskuterat bibelställe, men det är sant att det kommer en sista väckelse, /här rättar jag mig själv och påpekar att det gäller i första hand en väckelse i ISRAEL
/. Herrens dag är nära. Läs Apg 2:16-21, då denna förutsägelse om Anden blev verklighet, och Hes 39::28-29 ;den helige Ande finns tillgänglig för alla som söker honom, och i dessa tider behöver man verkligen vara i samklang med den helige Ande för att klara sin vardag, för att förstå bibeln, och för att förstå vad som kommer att hända.

 Vad som behövs idag är uppriktig ånger och då kommer man att få se positiva konsekvenser av ett ångrande och bedjande hjärta, för man får Guds förlåtelse. Mer om detta kan du läsa om i kategorin: att bli frälst, och du finner mer här på sidan som kan hjälpa dig att hitta rätt i livet om du är en villig sökare av Guds ord.

*The cross of Jesus is the supreme evidence of the love of God.*

Ta emot Guds kärlek genom Jesus Kristus.

https://gospel.jesuslever.eu/?cat=18  Här får du veta mer.

 

 

 

  

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.