Tro/ Inte visste jag/I mitt hjärta

 

*

Vad var det jag inte visste då jag sade att jag ville tro?
Vad är tro? Tro är att sätta all sin tillit till Gud. Vad visste jag om det 1989? inte mycket, men i mitt hjärta visste jag att det måste jag få veta, och få gå med Gud…
Guds frälsning finns i hans son Jesus – den ende som kan rädda oss från synd. Det visste jag inte heller…

Åren har gått och många av dem har varit mycket smärtsamma, trots tro…Många tror att man alltid är sprudlande glad för att man tror, jodå, visst är man glad, glad för att man är frälst. Men man kan ju prövas för det…

Tron gör det möjligt för den troende att möta prövningar och frestelser- Äkta tro innebär bland annat en ÖVERLÅTELSE att leva i Guds närhet även när det stormar. Tålamod ger karaktär och leder till seger…seger vad är det….t ex bönesvar.

Denna sida vill tala om för den som läser att livet kan vara en väldig strid men för den som har Jesus vid sin sida, den går det väl för, även om det stormar, och personligen anser jag att det stormat i många år och vi väntar på lugn och ro, men sådan är prövningen och livet med Gud. Man blir prövad, men är inte övergiven. Halleluja!

/Maria

*

*Ett stilla barnahjärta Man får ej hur som helst, Det går ej utan smärta Att bli så genomfrälst. Det kostar tåreströmmar, Förrän jag helgas så, Att alla mina drömmar I Jesu ande gå.*   / E.G

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.