Brev som/Omöjliga frågor/diskussion om Guds ord..m m

 

*

Omöjliga frågor, ja man kan få många sådana, och man blir som troende ofta mycket ifrågasatt och till och med “idiotförklarad”. En diskussion om en sak inom tron kan få många att bli mycket vreda och kallar den troende för fula saker. Vi som troende står upp för Guds Ord i alla lägen och vill inte bli kallade för saker som vi inte är, för vi vet att Guds ord inte kan förstås av den som inte är frälst.
Omöjliga frågor, uppslitande diskussioner, ytliga diskussioner där man bara är ute efter att själv få rätt utan att bry sig om vad Guds ord säger. Om diskussionen börjar bli småaktig och man inte kan återföra den till ett högre plan är det förståndigaste man kan göra att avstå från att ta del i diskussionen. Jag svara gärna på frågor som ställs  i hövlig ton och av genuint intresse från den som frågar.

Jag har mött många människor, unga och äldre och gamla som vill veta mer om Guds Ord och om frälsning och om olika andra frågor, och alla har närmat sig med respekt och undran, och det är i huvudsak äldre icketroende personer som har respekt för Gudsordet….

Om diskussioner… kan du läsa i nedanstående bibelord:
Brevet till Titus, från Paulus..kap 3:9; 2 Tim 2:14 ….

9 Men undvik dåraktiga dispyter och frågor om släktregister och kiv och stridigheter om lagen. Sådana är skadliga och helt meningslösa.

De troende har bytt ut ett liv i synd mot ett som står under Guds helige Andes ledning—-därför blir man svårförstådd—bibeln är inte vilken bok som helst som kan läsas som en roman, en tidning eller som en bok värd att kastas eller brännas!!!

/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.