TRO / I kamp för tron. Judas brev

 

 

Livet är en strid säger många, ja det har väl alltid varit så, men vad är det som är striden? Är det för att man är sökt av Gud, är det för att man tillhör Gud som man får strida, eller är det av andra orsaker? Mitt liv har alltid varit en strid….och jag fattar varför.   Judas skriver om LOVPRISNING, ja hur ofta lovprisar man Gud? Alltid? Vi borde ju lovprisa Herren jämt, för allt vi har, för allt vi är- i honom, själva är vi ingenting.
De flesta förnekar Jesus Kristus- och som sagt, de döms. De behöver ju räddas, eller hur? men vill de det?

I Jesus Kristus har vi allt- men det tar tid att förstå- i Honom finns livet, han bevarar oss från fall och dom. Honom tillhör äran- i evighet.

Uppmaning till kamp för tron
Judas brev 1:3-4 Mina älskade, fastän jag är mycket ivrig att skriva till er om vår gemensamma frälsning, finner jag det nödvändigt att skriva till er och uppmana er att fortsätta kampen för den tro som en gång för alla har överlämnats åt de heliga. 4 Ty hos er har det nästlat sig in vissa personer. Om dem är det redan för länge sedan skrivet att de skulle drabbas av domen. Gudlösa som de är förvanskar de vår Guds nåd till försvar för ett liv i utsvävningar och förnekar vår ende Härskare och Herre, Jesus Kristus.

Lovprisning
Judas brev 1:-24-25 Han som förmår bevara er från fall och ställa er inför sin härlighet, fläckfria och jublande – 25 den ende Guden, vår Frälsare, genom Jesus Kristus, vår Herre – honom tillhör ära och majestät, välde och makt före all tid, nu och i all evighet. Amen.

 /Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.