Tro

dsc00159.JPG

Tro. Man kan säga mycket om tro, och jag säger att jag tror att Jesus lever idag. Varför tror jag det och varför tror jag på att Gud finns?

Jag tror för att jag har förstått allt detta i mitt hjärta. Tron har landat i mitt hjärta och den sitter där för evig tid. Tro är inget tidsfördriv då man inte har något annat för sig, utan tron på Jesus är konstant. Jesus är Alltid närvarande.

Det är skillnad på att tro att “något ovan molnen finns” och att tro att Jesus existerar, och att det finns en Gud och att han har en Son som heter Jesus och finns vid Guds högra sida i himmelen.

För att kunna tro detta så behöver man bli frälst. Frälsning kan man söka, frälsning kan man be om. Frälsning kan man önska att man får. Ja det finns många sätt att fundera över detta. Men man kan ALDRIG bli frälst av goda gärningar, eller att man är en god människa, det räcker inte för att komma till himmelen. Detta kan du läsa om i Bibeln, i Romarbrevet….mfl ställen, (detta står klart och tydligt på ett flertal ställen på denna hemsidan)
Eftersom jag inte bad om att bli frälst och att få en tro, så är det som hände i mitt liv kanske väldigt övernaturligt och “konstigt” i andra människors öron. Men jag blev frälst (räddad till att vara ett Guds barn och bli fri från synd, dvs synden är att inte tro) och ni ser alla som läser om vad jag tror.

Jag var som de flesta andra då jag en gång fick ett telefonsamtal från en väninna som hade blivit frälst och nu ville dela med sig av upplevelsen. Detta kan du läsa om under LÄNKAR där står mitt vittnesbörd, även under Kategorier
Eftersom Jesus är det absolut viktigaste i mitt liv, försöker jag på denna sida tala om vem han är och varför det är så viktigt med tro. (TRO är egentligen en vetskap om att Jesus lever och att det finns en Gud.)

Därför fortsätter jag att berätta för dig om hur det är med att leva med Jesus i sitt hjärta, dag och natt och varje stund.

gudrun.reponen@tele2.se min adress finns här för att du ska kunna maila mig om det är några frågor du vill ställa.Jag önskar dig en fin dag och ett liv med Jesus. /maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.