The Mark of the Beast. Kort video om ‘Märket’.

VIDEO : https://rumble.com/v205423-airport-scanners-show-mark-of-the-beast-luciferase-is-in-peoples-arms-and-b.html

EN ÄLDRE VIDEO om ‘Vaccinet’ nedan!

Här ser du en kort ny video om VAD som SYNS på Passagerare i kontroll/scanning! VAD SYNS? Jo det MÄRKE som BIBELN/Guds ord talar om! Det kommer fler videos!

Detta är början på den TERROR som kommer att KOMMA. Länge har denna sidan tagit upp detta FENOMEN som är över-djävulskt! Nu kommer du/ni att kunna förstå detta fullt ut och TACKA GUD att /OM DU INTE har tagit något s k vaccin, för OM man gör det då är man MYCKET DUM! Då kan man inte ens VÄLJA att dö, och frälsningen är inte där. DÅ har man aldrig varit frälst? kan man undra. Om s k pastorer vurmar för en vaccin-kampanj då har han/hon ju begått ett brott? Om man puschar medlemmar för att ta detta hemska???? Vem är man då????

Jag lämnar nu frågan öppen till dig att fundera på. Ja VI ÄR I BIBLISKA TIDER!!

Vilddjuret från jorden

11 Och jag såg ett annat vilddjur komma upp ur jorden. Det hade två horn som ett lamm men talade som en drake. 12 Det utövar det första vilddjurets hela makt inför det och får jorden och dess invånare att tillbe det första vilddjuret vars dödliga sår hade blivit läkt. 13 Det gör stora tecken och får till och med eld att falla från himlen ner på jorden i människornas åsyn. 14 Genom tecknen det fått makt att göra inför vilddjuret förleder det jordens invånare. Det säger till jordens invånare att göra en bild åt vilddjuret som har ett sår från ett svärd men lever igen. 15 Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bild, så att vilddjurets bild till och med kunde tala och låta döda dem som inte tillbad vilddjurets bild.

16 Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, 17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666. /VACCIN

https://rumble.com/search/video?q=666 se videos

Artikel

VÅREN 2023: AI

Beslut om artificiell intelligens och elektronisk identitet på ministermöte

Publicerad 07 december 2022

EU:s ministrar med ansvar för telekommunikationsfrågor möttes i Bryssel den 6 december för att anta ministerrådets position om AI-förordningen och om förslaget om en europeisk digital identitet. Diskussioner om hur digitala färdigheter kan främjas i takt med den digitala omställningen och om telekomstöd till Ukraina stod också på dagordningen. Civilminister Erik Slottner representerade Sverige vid rådsmötet.

En person står framför en grå bakgrund. Personen är klädd i en mörkblå kostym, ljussblå skjorta och blå, blommig slips.
Civilminister Erik Slottner representerade Sverige vid rådsmötet den 6 december.Kristian Pohl AB/Regeringskansliet

AI-förordningen

Vid mötet antog ministrarna rådets position om förordningen om harmoniserade regler för artificiell intelligens, den så kallade AI-förordningen. Under våren 2023 kommer Sverige i egenskap av ordförande representera ministerrådet i förhandlingarna med Europaparlamentet.

Förordningen ska säkerställa att AI-system på EU:s inre marknad är säkra, respekterar mänskliga rättigheter och underlättar för innovation och investering inom AI. Användningen av vissa AI-system kommer att regleras gradvis och antingen förbjudas eller tillåtas med restriktioner och krav i form av bland annat tillsyn och registrering.

Europeisk digital identitet

Ministrarna antog en allmän riktlinje om ändring av EU:s förordning om en ram för en europeisk digital identitet, eID. Sverige kommer i egenskap av ordförande representera ministerrådet i förhandlingarna med Europaparlamentet under våren 2023.

Ändringen innebär att det kommer att bli obligatoriskt för varje medlemsstat att anmäla en e-legitimation för gränsöverskridande identifiering. Varje medlemsstat ska även utfärda en digital plånbok som fysiska och juridiska personer ska kunna använda för att på ett säkert sätt begära, erhålla, lagra, och använda personidentifieringsuppgifter och digitala bevis samt skriva under med elektroniska underskrifter.

Digitala färdigheter för det digitala decenniet

Vid rådsmötet debatterade ministrarna hur man kan se till att EU:s befolkning har digitala färdigheter så att den digitala omvandlingen av samhället omfattar alla.

Ministrarna diskuterade bland annat vilka kompetenshöjande åtgärder som kan övervägas för att öka grundläggande digitala färdigheter inom den förvärvsarbetande befolkningen.

Cyberresiliensakten och harmoniserade regler för skälig åtkomst till data

Det tjeckiska ordförandeskapet gav lägesuppdateringar om arbetet med cyberresiliensakten och om förhandlingarna om förordningen om harmoniserade regler för skälig åtkomst till data.

Ordförandeskapet och kommissionen informerade även om arbetet med ytterligare lagstiftningsförslag, bland annat om förslagen om en eDataskyddsförordning och den europeiska förklaringen om digitala rättigheter och principer.

Telekomstöd till Ukraina

EU-kommissionen informerade ministrarna om samordningen inom EU av stöd till Ukraina i fråga om IT-utrustning och materiel inom telekomområdet.

Civilminister Erik Slottner representerade Sverige vid rådsmötet.

Producerat av EU-representationen

/Maria / Tack Marianne för LÄNKEN

6 thoughts on “The Mark of the Beast. Kort video om ‘Märket’.

 1. Hmmm, Ja Fredrik det har vi ju pratat om nyss. Jag tror jag lägger in länken om Försvaret och din text här, för upplysning. Jag tror inte att vi har något vidare försvar, och jag ‘vill inte vara bland vaxxade’… m m. INTRESSANTA TIDER må jag säga, och du vet hur folk blir då de blir trängda, det blir inte lätt att tas med! Säg att maten ‘tar slut’ bland en befolkning som lever på snabbmat t ex, då blir det upplopp, det behövs inget krig då. M m. /Maria TACK VÄNNER! SKRIV ERA TANKAR!

 2. Ibland behövs det bli självlysande i pannan eller på ovansidan av handen för att sanningen ska bli extra tydlig.

  Skyddsrummen kommer troligen ej gälla icke vaccinerade.
  Regeringen har skyndsamt också röstat igenom en terrorist-lagstiftning och jag tror det är punkt nr.6 , kemikalie-attack eller och biologisk krigföring dom ligger till grunden för denna lagstiftning som vars maxstraff är 4 år skulle kunna förklara exakt samma sak som Uppenbarelsebokens fängelse/karantän.
  Terrorlagstiftningen på ett maxstraff skulle kunna förklara varför Jesus säger att den som ska gå i fängelse (karantän) han kommer göra så.
  Det skulle kunna förklara varför Jesus säger att vi kommer bli hatade för hans namns skull.
  Dels som bio-terrorister men också som retroaktiva ligister,där är straffet bara 6 månader.
  Terrorlagstiftningen kommer äga laga kraft från Januari 2023 och är antagligen retroaktiv.
  Förutsättningarna är återigen vaccinen!
  Lägg också till Riksbankens ändrade villkor för återbetalning (de har slut på pengar) samt införandet av ett nationellt eID.

 3. Hej Marianne! Tack för den länken, jag har hört lite om skyddsrum m m men inte alls så här mycket, jag skall ta och läsa mer av detta ja. Tack nu lägger jag ut den idag. yes endtime. Kram f Maria

 4. Hej Ja exakt, denna video såg jag på Facebook igår ja vi måste vara vaakna över denna tid o sätta oss in i vad som sker, det går så fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.