Terror/Mellanöstern

 

 

 

 

Jihad mot Israel, Väst, Europa och Sverige

Mellanösternkrisen… Den pro-palestinska och pro-israeliska debatten kring Israel-Palestinafrågan är i stort en debatt som är av politisk karaktär. Det passar media – se tidningarnas debattsidor och SVT Debatt – som behöver denna eviga hegelianska debatt med antiteser som aldrig blir till syntes. Grupp står mot grupp, eller klass mot klass.

Det som pågår i Mellanöstern är något mera än politik och diplomati. Det som pågår är ytterst en andlig kris. Islams syfte är världsherravälde. Jihad är kriget mot de otrogna. Västs media måste upphöra med att sin politiska korrekthet. Krisen är mera än en politisk konflikt.

Före 9/11 var islam något som fanns bara i Mellanöstern. Nu är Jihad inne i Väst, i USA, Europa och Sverige. Muslimerna vill islamisera världen. Moskéerna sprids inte bara för den interna religiösa undervisningen, utan framför allt för spridandet av Jihad. Målet i Mellanösterns Israel är att “Palestina” ska regeras under islamiskt styre.

Svenska medborgare, politiker och media ska bedöma islam (och sluta med att vara politiskt korrekta) utifrån vad vi ser: Våld, straff, bestraffning, dödande som möter i sharia. Jihad är dels det heliga krig som möter mot icke-muslimer i form av terrorattacker, dels det heliga krig som utgörs av det heliga kulturella krig som möter i Malmö, Göteborg, Stockholm och i landet i stort.

Det är i detta sammanhang vi har att betrakta det som pågår i Mellanöstern, där Israel står i fronten mot samma Jihad som konfronterar Väst. Och detta krig är inte bara politik. Det är totalitär kontroll.

“Sovjetkommunismen, nationalsocialismen och islamismen är de tre totalitära idésystem som fötts och plågat världen under de senaste hundra åren. Islamism är en både utopisk och apokalyptisk ideologi. Den utlovar en värld styrd av Gud genom islam. Ska den uppnås måste kristna, judar och andra godta islam och ledas av den. Den leder ofrånkomligt till ett dödande så omfattande att metoderna börjar likna folkmord.”  ( Källa: Per Ahlmark) 

http://missionxp.webblogg.se/index.html

2 thoughts on “Terror/Mellanöstern

 1. Hej Kyllikki
  Det här med Israel och alla konfrontationer är i det stora hela en andlig strid men detta vet inte alla människor som sysslar med politik.
  Ja vi ska be för världens uppvaknande.
  /Kram Maria

 2. Hej Maria!

  NÄR skall politikerna-Regeringen öppna sina ögon för det hemska som pågår???

  Vi har ett jättearbete i att be!!!

  Kram Kyllikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.