7 thoughts on “Terror / Var är sanningen /Bin Laden/

 1. Om något kan kallas för konspiration så är det väl detta som man säger hänt med B Laden. Det verkar helt galet taget ur luften eller väl planerat o regisserat! Tror man på att detta är sant?
  Obama vill bli omvald…det är klart han måste ha poäng nu då som den som fångade o dödade en farlig terrorist.-
  Nej vet du….jag tror inte ett ögonblick på detta trams! Det är fruktansvärt skamlöst och man skäms då man hör dessa nyheter i radio o Tv, hur naiv får man vara?
  /Maria

 2. (Obama, Biden och Clinton mfl “såg hur Bin L mördades”)

  Videointervju med CIA chefen Leon Panetta som säger att de inte (någonsin) var säkra på att Bin laden fanns i huset i Abbottabad! Han skrattar till flera gånger när frågan ställs.

  Panetta säger också att ingen såg hur Bin Laden mördades. Han gjorde det inte, inte heller Obamaadministrationen. Det fanns en liveuppkoppling, men ingen såg detaljer.

  Det kunde vi läsa och se bild på många av tidningarnas förstasidor igår:

  …Obama såg hur Bin Laden mördades…

  Nej, det gjorde de inte…om man nu ska tro CIA chefen!!

  http://www.infowars.com/cia-employs-theatrics-to-heighten-drama-in-osama-murder-photo-release/

 3. Det verkar vara ett otroligt flöde av detaljer och kommentarer i alla världens tidningar! En av Bin L:s grannar tror inte på vad som sägs enligt, Al Jazeera!!

  Skulle tro att det mest handlar om att rädda ansiktet på Obama, som vill bli omvald.

  Många av detaljerna i historien är ologiska. Även om man “vill tro den.” Ungefär som vid elfte september. Det hindrade ju ingen den gången heller!

  Faktum är att samma stunt gjordes för Bush, när folk helt tappat tilltron till honom. Han blev omvald trots valfusk och krigen var impopulära redan då.

  Är det inte fascinerande hur människor verkar som programmerade att tro vissa saker?

  Obama administrationen sitter tillsammans i ett rum och ser Bin L mördas. Vad? De kanske kollar på film?

 4. Hej
  Man är inte villig att läsa vidare i de nyheterna/info man får, man är inte villig att ifrågasätta olika skeenden och göromål
  Nej vi har inte kommit någon vart på dessa 10 år, vi har bara blivit värre i att smida andra och nya planer på förintelse, och man tar tacksamt emot dem eftersom man inte ifrågasätter eller på annat sätt strider för sanningen

  Alternativa perspektiv är kanske för jobbiga att förstå, för man kan inte ställa om sig…Jag anser att Gud öppnar våra ögon så att vi ser verkligheten runt omkring oss och ser de planer som är för världen—Guds plan för oss är att frälsas och komma till himmelen och få evigt liv. Det är verklig skillnad på det och terror som aldrig tar slut!

  Makten och härskarorna skall krossas av Jesus, vet man det?

  JESUS är HERRE. /Maria

 5. Förstår man hur den här våldsteatern fungerar är det dags att dra vidare…Det står ju var och en fritt att tro, eller inte tro! Jag tror inte på de förvridna perspektiv i propagandan som växer fram för att vi ska matas nya krig, utan på Jesus Kristus!

  Hur kodar man av propaganda?
  (Ett litet femstegsprogram)

  Steg 1 är att titta på din vilja att tro den! Vad är det som säger att de här krigen är moraliskt rättfärdiga? Har vi kommit någon vart för att en person vi inte sett (och som motiverat varför vi krigat i snart 10 år) är död? Om nu Usama är död, kommer krigen att sluta för det? Vilka intressen gör att krigen fortsätter? Om folk i vår närhet ljuger, brukar vi ta avstånd från dem efter ett tag. Fungerar det annorlunda i större sammanhang? Är det omöjligt att ta avstånd från officiella lögner och halv -kvart -åttondelssanningar?

  Steg 2 information – när vi läser massmedia som saknar fördjupning, löper vi risken att snart blli vilseförda. Man måste ibland vara villig att läsa annan information. Även alternativa perspektiv.

  Steg 3 analysera intressen och ideologier i massmedia? Då och nu? Vad är pengar/betalt/politiskt korrekta mönster och vad är “ren”/renare information?

  Steg 4 Vad säger Bibeln om makt och härskarnas vackra ord?

  Steg 5 Gud vet vad vi håller på med här på jorden. Det går bra att lita på Honom!

  Tack för mig…

 6. Detta är en sorglig historia, det låter som boken 1984 och det gäller väl valet i USA, kommer B O att få glänsa igen? Busch ledde terrorkrig och O sätter dit ledaren
  Nej nej nej jag “köper” inte detta som de säger är sant.
  made-up-photos och made-up-story, som man går på utan urskiljning.
  Sagor och spökfigurer för vuxet folk? Man borde Växa upp…
  /Maria

 7. Historien verar vara: Bin Laden bodde på ett sommarställe nära havet, och ingen visste att det var han som bodde där. Sen kom CIA dit efter ca 10 år av spaningar och kastade honom i havet. Nu vet vi inte om han var där (inga bilder är publicerade, förutom en bild som visar en person som inte är Bin L och som tagits tillbaka) eller om hans kropp kastades i havet (man säger att man har DNA, men vill inte offentlliggöra det).

  Det är bara att tro att Bin Laden är död. Jag trodde det redan innan den här historien! Många har ju sagt att han dog av njurproblem, redan 2001. Även amerikanska politiker har antytt det (bla Madeleine Albright och ex vc utrikesminister under Kissinger, Steve R. Pieczenik och fd säkerhetspolischefen i Pakistan, Hamid Gul, som jobbade med Bin Laden i Afghanistankriget på 80-talet).

  Pieczenik säger, i en intervju 2002, att Bin Laden dog av njurproblem 2001 och att hela historien om Bin Laden är en sådan bluff han själv inte skullle utsätta amerikanska befolkningen för. “Man måste vara blind, om man inte inser att man blir manipulerad.”

  (Interview of Steve R. Pieczenik – Alex Jones Show – April 24, 2002 (Partial Transcript)

  Dr. Pieczenik served as Deputy Assistant Secretary of State under Henry Kissinger, Cyrus Vance, and James Baker. He is a Member of the Council on Foreign Relations

  (—)

  SP:
  Then we go to war and we don´t finish the war. Now we are going back to war again. And I am trying to say, wait a minute guys, if you messed up the first time, what makes you think you are going to do it again the second time?

  And so we have a blowback with Osama. But what made it more difficult was, I found out through my sources that he had had kidney disease. And as a physician, I knew that he had to have two dialysis machines and he was dying. And you could see those in those films, those made-up photos that they were sending us out of nowhere. I mean, suddenly, we would see a video of bin Laden today and then out of nowhere, they said oh it was sent to us anonymously, meaning that someone in the government, our government, was trying to keep up the morale on our side and say oh we still have to chase this guy when, in fact, he´s been dead for months.

  AJ: You are talking about the obvious fat guy, sitting there that looked nothing like bin Laden.

  SP: You´ve got it. I mean the whole thing was a, I mean it was such a hoax. I mean I said you would have to be, you know, blind and stupid to not realize that this is really being manipulating in trying to manipulate us.

  AJ: The type of psyops that we´d see coming out of Dr. Steve Pieczenik.

  SP: It´s not the kind of thing that I would do to the American public. But the more important part was that …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.