Terror / NWO/ WW3? Vad vet vi? Vill vi veta?

 

 

——————

Kriget mot terrorismen är en bluff

http://mansklighet.se/

Av Astrid Boman, 6.9.2011
Då efter den 11 sept skulle islamisterna och därmed alla muslimer betraktas som världens fiender. FBI genomförde massarresteringar och skickade oskyldiga människor ut ur USA. Media hamrade utsitt budskap om de skrämmande jihadisterna som det globala hotet. Man fick den uppfattningen att terroristerna var så många att de fanns överallt på våra gator. Jag såg till och med en journalist beskriva sin fruktan att bli påhoppad av en terrorist och få halsen avskuren på öppen gata här i Sverige. Så stor är propagandans makt.
Dådet mot WTC var ett terrordåd men utfört av vem? Frågorna återstår ännu. Men vapenindustrin och militärmakten fick de önskade ekonomiska påslagen, därom råder ingen tvekan och den stora marknadens krig kunde starta upp, kriget mot terrorismen, som man kallar det. Kriget som aldrig tar slut då det underhåller vapenindustrin och de stora oljebolagen. I de erövrade länderna kan sedan de stora multinationella bolagen etablera sig och få billig arbetskraft från de folk de berövat alla andra överlevnadsmöjligheter.

På sin väg mot den stora marknadens etablering begår västmakterna de värsta tänkbara brott mot mänskligheten. Då under kriget mot Irak skrev vi om att amerikanska styrkor avrättade barn, små barn, det mottogs med skepsis. Nu visar dokument att så var fallet. Det fall man här tar upp om fem små barn mellan en ålder från fem månader till fem år som med handfängsel sköts i huvudet är inte det enda fallet. Så avrättades barn till misstänkta motståndsmän. En soldat stannade alltid kvar när föräldrarna arresterats och gjorde sedan rent hus. Det finns inga ord, endast tystnad.” Var stilla mycket stilla ty här vilar ett barn i sin lilla vagga i sin djupa skugga”,står det på ett indianbarns grav, det är vår gravruna över de irakiska barn som mördats för globaliseringens skull. De kan aldrig återuppväckas och de är vår gemensamma skuld.
 

Nu går kapitalets krig in i sin andra fas, erövringen av den afrikanska kontinenten. Man talar om frihet och demokrati.
Vad händer när en diktator faller. Jo, en ny träder in. Man talar om fria val, fria val av en ockupationsmakt med representanter utvalda av ockupationsmakt är inte fria val. En sann demokrati kommer inte med bomber. Den frihet man talar om är marknadens frihet. Libyens folk är befriade från vad? De är befriade från sin fria sjukvård, sin fria utbildning och äganderätten till sina bostäder för nu ska den stora marknaden etablera sig och Libyen inrättas i det västerländska banksystemet. Och en ny diktator sättas på tronen, en diktator som sålt sitt land för en spottstyver.
”Belhaj är ledare för Libyan Islamic Fighting Group (LIFG), en stor militant grupp som också gått undernamnet Tripolibrigaden. Under två månader tränades brigaden hemligt av amerikanska specialstyrkor och brigaden gick sedan i spetsen för det avgörande anfallet.
Den 45-årige Belhajs förflutna är väl känt. På 1980-talet skaffade han sig praktiska erfarenheter av gerillakrigföring med deltagande i kampen mot Sovjetstyrkorna i Afghanistan. Han återvände till Libyen 1994 och var med om bildandet av LIFG, vars målsättning var att störta Gaddafi. När den libyske diktatorn ett år senare krossade LIFG lyckades Belhaj fly till Afghanistan och Belhaj tros därefter ha levt såväl i Pakistan, Turkiet och Sudan.
Fakta är att Belhaj aldrig varit medlem i al-Qaida. Tvärtom har Belhaj varit en nyckelspelare när detgällt att hålla avstånd mellan al-Qaida och LIFG, säger Noman Benotman till SvD på telefon från London.

Benotman menar att Belhaj ”vet när han måste kompromissa” skriver Svd.

SVD:s artikel stämmer väl överens till stora delar med artikeln vi skrev i maj månad. Korståget mot Libyen i Riktpunkt nummer tre.

Men även om det hade varit så Belhaj inte tillhört al- Qaida så har soldater från denna CIA konstruerade grupp ingått i rebellarmén.Det har rebellarmens befälhavare bekräftat.

Men nu är Noman Benotmans uttalade en uppenbar lögn.” På 1980 talet skaffade hans sig praktiska erfarenheter i kampen mot Sovjetstyrkorna i Afghanistan.” säger Bentoman. Men då ingick han ju i al- Qaida som tränats och utbildats av CIA för terrordåd.

”För tio år sedan var Abdel Hakim en eftersökt terrorist. I dag hyllas han som en avhjältarna i Libyens befrielse. Men nu kräver befälhavaren för rebellernas militär en ursäkt av USA för att han satt fängslad i sju år och torterades”, läser vi också i Svd. Vi har också läst att MI6 nu slutit fred med al- Qaida. Nu behövs de, forna fiender blir vänner. Den tvehövdade draken väljer fiende och vän som passar syftet för tillfället.

Al- Qaida är skapat av USA för att tjäna dess syften. Världsterrorismen är skapad av USA. De verkliga terroristerna är kapitalägarna. De få som sitter på det mesta av världens tillgångar. Krigsförbrytaren Henry Kissinger är en av dem. De är världens verkliga makthavare som inte skyr några medel för att nå sitt mål. Marknadens totala makt och diktatur.

De har en egen armé till sitt förfogande, NATO. NATO är det största hotet idag motvärldens folk, mot freden och mot de mänskliga rättigheterna. När ska människorna vakna upp och inse det? Kanske först när vår planet är förödd och svart aska täcker dess jord.

Det stora kriget kommer nu att utspela sig på den afrikanska kontinenten som kommer att återerövras. Land efter land som inte böjer sig för marknadens krav och dollarhegemonin kommer att bombas in i den. Istället för att rädda de miljonersom drabbats av torka och svält kommer världens hjälp med bomber och död. Det tredje världskriget  pågår för fullt framför våra ögon men vi har  ännu inte fattat det./Artikeln fr http://nyapolitiken.biz/911/kriget-mot-terrorismen.html

/En mycket träffande och intressant och bisarr artikel, eller hur? Tredje kriget WW3 tycks ha satt igång, men människor tycks inte inse att så kan det faktiskt vara, mitt framför ögonen på oss.

Jesus lever och kommer att komma tillbaka, det är sant och visst, och kanske är det så att det inte dröjer så länge till? / Maria

*
*

Mar 12:29Jesus svarade: “Det förnämsta är detta: ‘Hör, Israel! Herren, vår Gud, Herren är en. Mar 12:30Och du skall älska Herren, din Gud, av allt ditt hjärta och av all din själ och av allt ditt förstånd och av all din kraft.’ Mar 12:31Därnäst kommer detta: ‘Du skall älska din nästa såsom dig själv.’ Intet annat bud är större än dessa.” Mar 12:32Då svarade den skriftlärde honom: “Mästare, du har i sanning rätt i vad du säger, att han är en, och att ingen annan är än han. Mar 12:33Och att älska honom av allt sitt hjärta och av allt sitt förstånd och av all sin kraft och att älska sin nästa såsom sig själv, det är ‘förmer än alla brännoffer och slaktoffer’.”

4 thoughts on “Terror / NWO/ WW3? Vad vet vi? Vill vi veta?

 1. Det verkar logiskt ur “deras” synpunkt att bygga upp det så snabbt det går, babels torn och värld. Det går säkert bra det med.
  Och människor blir instängda…
  Tack gode Gud att vi är fria i Kristus och att du ser efter oss och visar oss vägen. /Maria

 2. United States of Europe har man (Eurokraterna/NWO) velat ha seadn 1800-talet.

  Det är klart att när länder nu tas över av bankerna och inte klarar sig själva så måste en allt större union byggas…hm. Fågel Fenix reser sig ur askan – Babeltornet är på väg att rasa – dags att bygga det färdigt med en jätteansträngning.
  Eller hur? Det verkar ju logiskt! 🙂

 3. Hej Tack för din kommmentar

  vilken röra det är ! Och Nu skall EUROPA förenas länk kommer:
  http://www.reuters.com/article/2011/09/04/us-germany-europe-idUSTRE7831IE20110904
  Var är kärleken till Jesus och nästan, kan man fråga sig, Varför ser det ut som det gör i länderna? Varför bestämmer man som man gör? varför är det så mycket stridigheter? Varför kan man inte tro på Gud? Varför älskar man inte Jesus av hela sitt hjärta? o s v.

  Jag har inga svar, men tiden är kort innan Jesus kommer tillbaka så tror jag
  http://en.wikipedia.org/wiki/Shema_Yisrael och denna länken skall jag titt på
  /Maria

 4. (Vilket är det främsta/första budet?)

  Jesus svarade: ”Det förnämsta är detta: ‘Hör, Israel! Herren, vår Gud, Herren är en. Mar 12:30 Och du skall älska Herren, din Gud, av allt ditt hjärta och av all din själ och av allt ditt förstånd och av all din kraft.

  Jesus säger: “Hör Israel! Herren är en.” Det är ju Shema Israel-bönen! Intressant att höra Jesus säga detta till fariséerna!

  (Det är ju inte lagen det är fel på!)

  http://en.wikipedia.org/wiki/Shema_Yisrael

  (Krig eller demokrati på gång i Nordafrika?)

  Demokrati utan fungerande institutioner, fri offentlig debatt, media, skolor, läskunnighet, en fungerande medelklass (majoritetsvärderingar) existerar nog inte.

  Därför är det vi ser i Centralasien och Nordafrika utvecklingen av globala krigskartor – egentligen fas två i WW3, tycker jag det liknar.

  (Fas 1 är Centralasien, Fas 2 Levanten och fas tre Kina)
  Detta kan läsas i Kissinger och Brzezinskis mfl böcker.

  På ytan är det vissa motsättningar (medias rapportering om fundamental islam och “kristen demokrati”) och under ytan andra motsättningar.

  Motsättningar skapar oro och krig – krig frigör nya resurser och energi. Motsatser skapar energi som ger utrymme för nya marknader, som ger pengar för dem som är intresserade.

  De som protesterar och försvarar “sitt” land i krigen kallas terrorister. I så fall är alla som försvarar sitt land “terrorister” och dem som attackerar “demokrater.”

  Ord.

  Var är kärleken till nästan? Fråga Jesus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.