Syndiga Sverige, när kommer domen? Naturkatastrofer, se videos och tänk till

 

Marias-2737

Hur reagerar man när hela samhällen försvinner i orkaner, översvämningar, jordbävningar, och annat hemskt? Är Sverige ofta drabbat av sådana saker? Nej.  Lever vi ett gott liv? Ja de flesta gör det, man har sluppit att vara med om hemska naturkatastrofer i alla fall. Men det dröjer nog inte länge förrän Gud fått nog av syndiga Sverige och vill visa oss sin vrede för att  man  inte följer honom.

*

Jag vill visa dig några videos från den senaste tiden från USA, KINA, m fl ställen där de har drabbats så fruktansvärt illa av olika svåra saker. Man kan ju ta och tänka på hur Gud har skonat detta landet från sådana bedrövliga händelser, och vi vet att det också är mord på människor vara och varannan dag- är det NORMALT? Nej. Se videos och tänk på hur vi är skonade-   ännu.

*

Signs Of Change The Past Week Or So July 2013 Part 1
http://youtu.be/tWdvHGzQJ7Y

*

 

Signs Of Change The Past Week Or So June 2013 Part 2
http://youtu.be/25WXBTK_jG4

*

 

Signs Of Change The Past Week Or So June 2013 Part 3
http://youtu.be/GYmgWnBGNJk

*

Det står i Uppenbarelseboken om sju slutliga domar, Ljungeldar, dunder och torndön, jordbävningar och naturkatastrofer av olika slag som skall inträffa. Vi är snart där och värre blir det. Då gäller det att veta att man känner Gud och att han är räddningen. Är man frälst så är man räddad även om man dör i förföljelse eller katastrofer, vet man att man måste söka Gud av många olika orsaker, men mest för att få evigt liv och slippa dö i sina synder?

Foto Maria

Foto Maria

/Maria

2 thoughts on “Syndiga Sverige, när kommer domen? Naturkatastrofer, se videos och tänk till

  1. Jag tycker videorna är så hemska, ändlösa på något vis……och vi har det så bra här, eller? Det är märkvärdigt fint väder i sommar, finare än på flera år, vad betyder det.
    Verkar som om mitt kära Göteborg är väldigt utsatt för kemiska tilltag. Här uppe där jag bor är det ovanligt fint. Men det är en sak vi vet: Det kommer inte att bestå, inget kommer att bestå, varken jorden eller väder.. Jordbävningar i Kina i natt och på flera ställen.. Märkligt? Nej.
    /Maria

  2. Kollade på översvämningsvideon. Tänkte på att här i Sverige är det fint och “normalt väder” i sommar. Sol utan oljefärgade moln! Såg inte det när jag bodde i Gbg. Det var aldrig ren och klar himmel.

    Nu är det regn och ruskets år i USA, verkar det som! Förra året var det skogsbränder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.