Cancer och läkemedel. Dr Burzynski, cancerläkare men inte betrodd

ljusrödJesus lever

http://youtu.be/lBENXUhRfhk

Burzynski är en polsk-amerikansk cancerläkare i Houston som utvecklat en cancerterapi som utgår ifrån kroppens egna försvarsmekanismer. Det rör sig om förekomsten av peptider, en slags aminosyra. FDA (amerikanska läkemedelsverket) tillät Burzynski göra tester på patienter, barn med snabbväxande dödlig cancer, och hans medicin botade flera hopplösa fall som redan blivit avskrivna av läkarna. Burzynski är sedd som en kvacksalvare och ingen cancerläkare vill ha något med honom att göra av rädsla för sina karriärer. 25% eller mer av alla hopplösa fall blev helt botade. Helt fantastiskt! Vanliga cancerterapier som strålning och medicin tar nästan död på, eller dödar  barn med cancer.

*

Det finns mycket att säga om sjukdomar och  mediciner och om tro på Gud som helar människor idag. Se filmen och se andra vinklar av sådant man inte får tala om.

Herren är vår läkare och det finns även läkare i  världen som kan mer än andra läkare kan….se  video

/Maria

3 thoughts on “Cancer och läkemedel. Dr Burzynski, cancerläkare men inte betrodd

 1. Jag vill tillägga att jag tror att Cannabis är den stora boten nu eftersom jag lärt mig mer under åren.Jesus använde den olja till människor så står det i bibeln, det står om Mose också och om plantan…….

 2. Visst är videon gripande, en dokumentär om vad som sker nu och många år tillbaka.De stora bolagen dödar för profiten. Vem som dör och hur spelar ingen roll. Många hade fått leva om man hade lyssnat och lärt.
  Det är gripande, liksom det måste varrit så gripande att se Jesus hela människor, vilket han gör idag också, men man tror inte att det är sant och man trodde inte det var sant på den tiden heller, vad gjorde man då? Man DÖDADE JESUS, fast han gjorde under och mirakel. Han var för farlig, och tro på mirakel kan man ju inte ha, jovisst kan man det- det har jag, många stora mirakel kommer att ske!
  Ja du vet ju hur världen är………….hoppas många ser den här filmen och tänker i banor om JESUS och vänder om. M m. /Maria

 3. Dokumentären om Dr Burzynski är gripande och temat välkänt. Stora bolag kontrollerar medicinmarknaden och har nässlat sig in i lagstiftningen hos myndigheterna.

  Mitt i filmen är förhör och rättegångar där myndigheter försöker slå ned på Burzynskis praktik utan att ha något att gå på.

  En officiell orsak formulerades: “Fallet handlar inte om Burzynskis terapiers effektivitet eller huruvida hans verksamhet är laglig.” Nehe. Vad handlar det då om?

  Förhörsledaren avbryter sig när en mamma kommer fram och vittnar gråtande om att hennes son blivit botad.

  Filmen känns som scener ur evanglierna där Jesus falskt anklagas för att hela människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.