Sverige, USA, och NATO

Jodå, det drar i hop sig till ett och annat otäckt scenario nu. Vi vet inte hur vi ska ta detta men risken finns verkligen att vi i landet blir inblandade i ett krig som kan bli förödande. 200 års frihet från sådant och nu kan det snart vara dags att sända ut människor som inte ens förstår vad detta krig kan bli och vara. Regeringen gömmer sig sedan på Muskö? – Muskö nås via en tre kilometer lång vägtunnel. Här finns Muskö-basen med bland annat reparationsvarv för marinens ubåtar. Stora delar av ön är fritidshusområden.

————

JAHA? Och?

Svar: VET EJ.

JAG VET att JESUS KRISTUS, VÅR FRÄLSARE, har allt under kontroll, även om vi suckar och stönar av oro framöver. JESUS LEVER!

Job 38:6Var fick dess grundpelare fäste? Vem lade dess hörnsten,
Ps 118:22Stenen som husbyggarna förkastade har blivit en hörnsten.
Jes 19:13Soans furstar har blivit dårar, Memfis furstar är bedragna, de som var hörnstenar i Egyptens stammar har vilselett det.
Jes 28:16Därför säger Herren Gud så: Se, jag har lagt en grundsten i Sion, en beprövad sten, en dyrbar hörnsten, en fast grundval. Den som tror på den behöver inte fly.
Jer 51:26så att man inte från dig ska kunna ta vare sig hörnsten eller grundsten. Du ska bli en ödemark för alltid, säger Herren.
Sak 10:4Från Juda ska hörnstenen komma, från honom stödjepelaren, från honom bågen till striden, från honom allt vad styresman heter.
Matt 21:42Jesus sade till dem: “Har ni aldrig läst i Skrifterna: Stenen som husbyggarna förkastade har blivit en hörnsten. Herren har gjort den till detta, underbart är det i våra ögon.
Mark 12:10Har ni inte läst det här stället i Skriften: Stenen som husbyggarna förkastade har blivit en hörnsten.
Luk 20:17Men han såg på dem och frågade: “Vad menas då med det här stället i Skriften: Stenen som husbyggarna förkastade har blivit en hörnsten?
Apg 4:11Jesus är stenen som ni byggnadsarbetare förkastade men som har blivit en hörnsten.
Ef 2:20Ni är uppbyggda på apostlarnas och profeternas grund, där hörnstenen är Kristus Jesus själv.
1 Pet 2:6Det står ju i Skriften: Se, jag lägger i Sion en utvald, dyrbar hörnsten, och den som tror på den ska aldrig komma på skam.
1 Pet 2:7För er som tror är den alltså dyrbar, men för dem som inte tror har stenen som husbyggarna förkastade blivit en hörnsten,
Foto Maria
/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.