Sverige Kontantlöst 2015? VAD gör man då? NYA tider! NWO, Finansoligarker..

wbf02s3

 

Sverige KONTANTLÖST 2015?  Läs artikel nedan!

Man behöver verkligen ha en tro på Gud om man skall klara av det som kommer…

Bilderna och text är från den artikeln: http://blueshift.nu/kontanterna-borta-2015/

För två veckor sedan publicerade vi en artikel med rubrikenMörkrets Brödraskap går All-In.I artikeln konstaterades en oroväckande konvergens mellan ett antal påhittade “kriser” som alla drar i riktningen mot nationalstaters, länders och folkslags upplösning och införandet av en global tyranni.I dag har monstrets konturer antagit fastare former.

Det handlar i Sverige om framförallt två flanker där kort sagt alarmerande omgrupperingar i skrivande stund sker: kontanternas utfasande och hysterin runt ebola.

 

Sverige kontantlöst 2015

Vi har efter kontakt med svenska storbanker och andra erhållit sådan information och reaktioner att vi går ut med varningen att någon verkar ha planerat att helt ta bort kontanterna ur Sverige under nästa år och att integritskränkande identifieringsmetoder av bl a biometriskt slag i samband med detta kommer att införas.

Bl a fingeravtrycksscanning har nämnts.

Läget hösten 2014 är alltså att läsare som betraktar kontanter som en mänsklig rättighet (liksom garant mot en bankernas godtyckliga diktatur) och vill agera i enlighet med denna uppfattning nog inte har så mycket annat val än att stänga sina konton i Swedbank, SEB och alla den andra kontanthatarna och flytta till banker som gillar kontanter och fullt ut respekterar lagen att kontanter är lagliga betalningsinstrument.Oss veterligen finns det bara en bank i Sverige som hösten 2014 uppfyller dessa två villkor (gillar kontanter och välkomnar dem) – FOREX.HANDELSBANKEN respekterar också fullt ut lagen om att kontanter är lagliga betalningsinstrument och hanterar dessa på alla sina kontor.Samtal med deras presstjänst och chefer har dock visat att man är agnostisk till kontanter som sådana och därför inte kan lova att dessa kommer att finnas kvar i framtiden på deras kontor.

Vad vi ännu inte sett bekräftelse på är vilket fiktivt “problem” som Wallenberg och de andra finansoligarkerna i Sverige tänker sjösätta för att helt kunna avliva kontantväsendet.

Även om 90% av kassatjänster för kontanter redan är borta hos bl a Swedbank så torde de sista 10% vara ett stort masspsykologiskt steg att ta.

Läsare som inte är insatta i det politiska härskarstratagemet Problem-Reaktion-Lösning – d v s har makten iscensätte “kriser” för att kunna införa “lösningar” – har här en länk som förklarar..

 

NamnlösMaria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.