Sverige dignar under synden/Håll dig undan new age

 

Denna bilden nedan mötte mig idag och jag nämner inte var det är någonstans och jag gör inte reklam för detta men vill visa på galenskaperna!!/ / och jag har skrivit vad jag anser vara rätt  i förhållande till Gud och hans kärlek.

Akta dig för new age! Fly!  /Maria

Jag är väldigt trött  på och förskräckt över den uppsjö av ockulta företeelser som dyker upp överallt i denna staden och överallt på andra platser. Det finns inget som är heligt längre och helst skall man bara tala om healing av andar men inte nämna att Jesus Kristus är Frälsaren och Mästaren, det har detta landet glömt.

 

I annonsen talas det om:

Regression, Kanalisering, Reiiki, Hypnos, Blodanalys, Spiritual option, Transhealing, Chakrabalans, Meditation, Trumhealing,(VILKA GALENSKAPER!)

Fortsätter att  visa mer om tokigheterna:  Tarotkort, runor, Saltkristaller, Troll,  Orakelkort, Änglar, Älvor,  Stenar, pekare, Slagrutor, Medial vägledning Chakraflödesmasage…..och mycket mer tokigheter och farligheter!

Säkerligen har du sett mina artiklar och videos om hur farligt new age och den nya tidsåldern är och kommer att bli. men människor förstår inte detta, och idag såg jag RÖTT!

https://gospel.jesuslever.eu/category/att-informera-om-new-age/ 

HÅLL DIG UNDAN SÅDANT!

Ge ditt liv åt Jesus i stället, han kan hela dig från sår och annat!

/Maria

*

 Läs bibeln

Förlåten  och  räddad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.