Svenskar skall blandas med nyanlända i Göteborg. /Agenda 2030. SKANDAL.

INRIKES Svenskar ska ”blandas” med nyanlända i Göteborg

ETNISK UNDANTRÄNGNINGSPOLITIK 

PUBLICERAD IDAG 18:15

 – AV JAN SUNDSTEDT

Montage. Foto: Matthew Bargo/CC BY 3.0, Sean Wang/iStock

Göteborg ska blandas och nyanlända placeras i mer svenska och välmående stadsdelar.

 • Det rödgröna styret i Göteborg har beslutat att migranter och nyanlända inte längre ska bo i invandrardominerade förorter och ”utsatta områden” – istället ska de placeras i mer välmående och svenska delar av staden och ”blandas” med majoritetsbefolkningen.

Mikael, som tidigare bott i invandrartäta Angered, varnar dock för utvecklingen och säger till Nya Dagbladet att en sådan “uppblandning” kommer att leda till ökad otrygghet och minskat socialt kapital.

– Nyanlända ska man inte placera i Biskopsgården, utan i andra delar. Exempelvis i Torslanda där jag bor, säger kommunstyrelsens ordförande Jonas Attenius (S) till GP och förklarar att inga nyanlända alls ska placeras i de områden som klassas som ”utsatta” av polisen – exempelvis Bergsjön, Angered eller Biskopsgården.

Dessutom vill man även göra de invandrardominerade områdena mer ”blandade” och har som ambition att locka fler svenskar att flytta dit genom att bygga villor, radhus och stadsradhus i bland annat Biskopsgården.

Trots hård kritik från medborgare och opposition är Attenius tydlig med att man aktivt och med politiska medel vill blanda Göteborgs befolkning.

– Jag vet inte varför det är kontroversiellt. Ofta lär folk känna personer från ett annat land genom idrotten eller något annat och där verkar det vara okej. Men det är tydligt att här så finns någon slags barriärsäger han.

Ingen gemenskap

Mikael som tidigare bodde i Angered, men som idag flyttat till ett svenskare område är mycket kritisk till att hela Göteborg nu ska ”blandas” befolkningsmässigt, och han pekar på att detta är förenat med stora risker.

– Jag medger att jag flyttade eftersom jag var trött på att vara i minoritet. Jag tror inte folk som inte bott i ett ghetto förstår vad det innebär. Det innebär inte att du dagligen är rädd för att rånas mitt på ljusen dagen och att du nattetid helst undviker att röra dig i ditt eget område, berättar han för Nya Dagbladet.

Han berättar vidare att det sociala kapitalet också spelar roll och att grannarna i Angered inte hälsade på varandra eller hade någon gemenskap att tala om.

– Det fanns inga pulkor eller uteleksaker utanför dörrarna eftersom alla visste att dessa skulle bli stulna. Inte heller något fungerande föreningsliv, bara en stark misstro till sina grannar och medmänniskor.

I Angered kom polisen ofta på utryckningar, och det var ingenting man reagerade särskilt över – till skillnad från det område där Mikael bor idag där polisnärvaro är en mycket sällsynt syn.

“Svenskarna låser in sig”

Han medger dock att han fortfarande påverkas av sin tid i ”Göteborgs ghetton” och att han är den ende i huset som låser tvättrummet eftersom hans tvätt flera gånger blev stulen när han bodde i Angered.

– När jag flyttade hit så hade jag en person som vaktade flyttbilen så ingen snabbt skulle komma in och sno något ur lastbilen. Folk i området trodde kanske att jag var galen.

Samtidigt som han inte vill bo ”blandat” igen eller utsätta sina grannar för det han varit med om tror han ändå att en ökning av antalet nyanlända i Göteborgs finare stadsdelar kan leda till att människor där får upp ögonen för vad som händer i Sverige och den misär massinvandringen för med sig.

– Den sociala tilltron och grannsämjan kommer att försvinna och svenskarna kommer inte att vara synliga kvällstid eftersom de låst in sig i sina lägenheter samtidigt som innergårdarna har ockuperats. Av erfarenhet tar det inte lång tid innan busskuren är sönderslagen och graffiti syns överallt eller att raketer och smällare avfyras under årets alla månader – alla tider på dygnet.

Jan Sundstedt
jan.sundstedt@nyadagbladet.se

Maria: SUCK! MITT ÄLSKADE GÖTEBORG, VART TAR DET VÄGEN??? SKANDAL! DET KOMMER BLI KRIG, ja på många vis!! Detta är inte ok, vi ska kunna VÄLJA VAR VI VILL o KAN BO! Man går emot folks vilja och detta är definitivt inte Guds vilja att stå över de människor som inte känner sig trygga, jag vet många som inte gillar detta. Jag föddes i Göteborg 1956, allt var bra— en gång, jag är nu flykting i SVERIGE för det finns ingen bostad till mig i GBG med omnejd, , prickfri m m, andra går FÖRE MIG, de står inte i KÖ, de får villor!

2 thoughts on “Svenskar skall blandas med nyanlända i Göteborg. /Agenda 2030. SKANDAL.

 1. Hej Ulrik! Välkommen hit! Du har så rätt i hur det började och hur man gör nu och tvingar människor till sådant de inte vill. En av agendorna i Agendan är ju den stora invandringen, d v s att vi har FOLKUTBYTE, Barcelonaavtalet 1995 berättar om att de kan komma att få regera i Sverige. Det är en stor sak som har varit i gång länge ja, det är en katastrof. Vi kommer INTE att få tillbaka vårt land eftersom Agenda2030 och NWO är de saker som är viktigast nu. Detta står i Bibelns Johannes Uppenbarelsebok. Det står om en ny världsordning, NWO och FN som världsstyre. Ja det mesta är bluff o båg om väder o vind o inga svar på Chemtrails, hela regeringen, ALLA vet vad det är som sker. Svinaktigt. Se mer om det på denna sidan, se högersidan med kategorier där finner du allt jag tagit med om detta. Det blir inte bättre framöver. Sorry, MEN Jesus skall komma tillbaka efter den vedermöda som börjat nu.Är man redo? Kanske 5-7 år kvar. Hälsn Maria

 2. Agenda 2030

  Agenda 2030 presenterades i FN i september 2015. I princip handlar detta mycket detaljerade projekt om en målsättning att senast år 2030 utifrån ett globalt världsstyre införa en total kontroll över alla individer i världen på livets alla områden, för att skapa ”en hållbar framtid” för vår planet.

  Regeringen Stefan Löfvén fattade ett beslut att Sverige ska ställa sig i spetsen och bli ett föregångsland för genomförandet av ”Agenda 2030” till punkt och pricka. De har sedan dess jobbat väldigt hårt och målmedvetet för projektet.

  Vi vill själva bestämma över vårt land Sverige därför röstar många svenskar på Sverigedemokraterna. Klimatfrågan är en bluff för Nordpolen och Sydpolen är som det har varit kallt! Nej till Agenda 2030 för det är ett totalitärt styre som vill ta bort människornas frihet och självständighet

  Ulrik Petersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.