Beklagliga tider. Städer /Natur

I de tider som är så är det beklagligt att alla inte kunde bo kvar på landet, inflyttningen till städerna var ett riktigt stort planerat företag av de som tycker att de bestämmer VAR vi ska bo och HUR vi ska leva och VAR man ska jobba och VAD man skall äta i form av dålig snabbmat m m, eller odlat och hemgjort.

Då tänker jag på att städerna är farliga på så vis att vi är i en stor klump allihopa och kan inte ODLA som vi borde, vi kan inte göra det som vore bäst för oss. Miljön blev fel och de som KAN och bor på landet/i naturen idag kanske inte tänkt på vilka fördelar de har. Stadsborna kommer att få svälta medan andra kan ha det lättare, med mathållning i första hand. Detta visste våra s k regeringar och planerade det NOGA, som fängelser i var sin kub.

Varför säger jag detta? Det finns anledning om man tänker till. Preppa? ja hur o var och med vad? I min 8-våningshus har man inte möjlighet och utrymme för det. Balkong-odling? Njet.
Se gärna på naturfilmer på nätet m fl ställen. Det är intressant och givande att ta del av, man ser de gamla gruvstäderna och mycket mer.Underbar natur och glada och friska familjer- men så klart strävsamt till max.
Sååå underbart stora områden de kan bygga på, så många som har flyttat dit för att bo o-stört och kunna sköta om sitt eget hushåll. Man jagar, fiskar, bygger, odlar…..Där är det relativt RENT ÄNNU.

VAD ÄR DJUR och Natur:

1 Mos 1:24Gud sade: ”Jorden ska frambringa levande varelser efter deras slag, boskapsdjur, kräldjur och jordens vilda djur efter deras slag.” Och det blev så.

1 Mos 3:14 Då sade Herren Gud till ormen: ”Eftersom du gjort detta, ska du vara förbannad bland alla boskapsdjur och vilda djur. På din buk ska du gå, och jord ska du äta så länge du lever.
1 Mos 7:14 De hade med sig alla djur efter deras slag: vilda djur och boskapsdjur, kräldjur som rör sig på jorden och fåglar, alla flygande varelser.
1 Mos 7:21 Då dog allt levande på jorden: fåglar och boskapsdjur, vilda djur och alla smådjur som rörde sig på jorden, likaså alla människor.
1 Mos 8:1 Men Gud tänkte på Noa och på alla vilda djur och alla boskapsdjur som var med honom i arken, och han lät en vind gå fram över jorden, så att vattnet sjönk undan.
1 Mos 9:10 och med alla levande varelser som är hos er: fåglar, boskapsdjur och jordens alla vilda djur, alla som har gått ut ur arken, alla djur på jorden.
3 Mos 5:2 Eller om någon utan att märka det rör vid något orent, antingen den döda kroppen av ett orent vilddjur eller den döda kroppen av ett orent boskapsdjur eller den döda kroppen av något slags orent smådjur, så blir han oren genom det och drar på sig skuld.
3 Mos 24:18 Och den som slår ihjäl ett boskapsdjur ska ersätta det: liv för liv.
3 Mos 24:21 Den som slår ihjäl ett boskapsdjur ska ersätta det, och den som slår ihjäl en människa ska dödas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.