Sommaren 2015.LÄNK. Jetströmmar, manipulering av vädret, chemtrail och HAARP

11 juli chemtrail 038 Foto Maria

VARFÖR SOMMAREN 2015 FÖRSVANN:

Någon manipulerar jetströmmarna över norra halvklotet samtidigt som någon annan sprejar atmosfären för att knuffa jorden in i en ny istid..

http://blueshift.nu/varfor-arstiden-kollapsar/  Se länk

Vi tycker väl de flesta av oss att sommaren inte är någon sommar direkt, det är kallt och med lågtryck. Visst, jag har varit med om sådana somrar förr, men vi som bryr oss om och reagerar på hur man försöker lura i oss att det är en global uppvärmning, vi begriper att det är lögner på gång.Eftersom påven är en auktoritet i världen så berättar han och tycker att den globala uppvärmningen är förskräcklig….vad vet han. Jo han vet att skapa sig makt bland världens regeringar m m.

Vet du vad HAARP är? Vet du vad Chemtrail är?  Inte? Då ska du absolut se länken ovan.

NamnlösMaria

9 thoughts on “Sommaren 2015.LÄNK. Jetströmmar, manipulering av vädret, chemtrail och HAARP

 1. Hej, jag förstår vad du menar:-) Jag blir så trött då jag ser att människor inte ens tittar uppåt på himlen och ser vad som sker gällande chemtrails. Jag ser mer uppåt än neråt, både andligen och seende./Maria

 2. Sorry Maria, menade inte dig. Men eftersom sign “Noisemaker” hånade Chemtrails så menade jag att kan han förklara bort de sjuka himlarna så beror det nog på att han helt enkelt aldrig tittar upp på himlen. För om brukar man göra det så är det TOTALT omöjligt att inte märka det. Det går helt enkelt inte.

 3. Hej nej jag förklara inte bort Chemtrails, det finns över oss varje dag. Ständigt ser man strecken på himlen som inte försvinner utan blir större o större sjok som sedan blir till regn samma dag eller dagen efter.
  Det blir faktiskt konstigare o konstigare saker på himlen som inte verkar naturliga. Det är skamligt och oerhört ansvarslöst och sjukt!
  Så jag är helt emot allt detta konspiratoriska!!!!!!!!
  /Maria

 4. Du får göra som du finner bäst Maria. Noisemaker kanske kan förklara bort de hemska bilderna på HAARP-himlar som jag skickade dig per mail också…..?

 5. HEJ Tack för din kommentar! Jag kunde inte sagt det bättre själv. Vi lever verkligen i de sista tiderna, folk varken hör eller ser! Det är tröttsamt att se all denna arrogans bland människor!!!
  Har du hört Ring P1? varje dag halv 10 i P1. Där förnekar man allt som har med det vi säger att göra. Det är en sådan otäck mentalitet överallt så man kan gå i sönder, det gör så ont!!!
  Jag skulle gärna lägga in din kommentar som ett inlägg på min sida. Vad säger du om det?
  Det är ju sant det som sker, det är sant det är chockerande att det gått så långt men jag är inte förvånad, bara trött på människor som inget förstår.Trött på att de inte förstår vad man försöker berätta.
  Gud välsigne i att sprida hans sanna ord.
  /Maria

 6. HEJ Tack för din kommentar! Jag kunde inte sagt det bättre själv. Vi lever verkligen i de sista tiderna, folk varken hör eller ser! Det är tröttsamt att se all denna arrogans bland människor!!!
  Har du hört Ring P1? varje dag halv 10 i P1. Där förnekar man allt som har med det vi säger att göra. Det är en sådan otäck mentalitet överallt så man kan gå i sönder, det gör så ont!!!
  Jag skulle gärna lägga in din kommentar som ett inlägg på min sida. Vad säger du om det?
  Det är ju sant det som sker, det är sant det är chockerande att det gått så långt men jag är inte förvånad, bara trött på människor som inget förstår.Trött på att de inte förstår vad man försöker berätta.
  Gud välsigne i att sprida hans sanna ord.
  /Maria

 7. Nu kommer snart att bindeln ryckas från de blindas ögon! Otroligt ofattbart groteskt sjuka himlar har varit synliga de sista månaderna. Man frågar sig HUR människor kan vara så blinda? Jesus säger att de ser inte med sina ögon och hör inte med sina öron. Dessa öron är tilltäppta av djävulens, satans alla påhitt….tarvlig television som producerar sexualiserade barn, curlande föräldrar som uppfostrar en generation vidrigt egocentriska ungar, grymma, giriga och själviska – varav alltför många har en bokstavsdiagnos.

  En kanonad av strålning från mobilmaster och HAARP, och gifter från den otroligt giriga kemikalieindustrin som går hand i hand med sin städgumma Big Pharma…har lett till denna ökning och också explosionsartad ökning av nerulogiska sjukdomar och psykiatriska som demens. Och alltså särskilt ADHD, DAMP, ADD, Autism etc.

  Strunt och avskräde och den vedervärdigaste kultur av idel skräp och tarvlighet. Och större och större varuhus byggs, kristna människor flashar med sina pengar och påstår att de känner Jesus på söndagarna. Folk blir mer och mer besatta av yta, av krafs av påtagligt eländigt vulgärt skit – ursäkta uttrycket. Men vi lever i en kulturskymning av sällan skådade mått. Och den girighetens och oförnöjsamhetens och otacksamhetens ande som verkar behärska mänskligheten mer för var dag….fatta och förstå att det är djävulen! VÄND OM! Aldrig har människor varit så besatta av pengar!

  Hur kan man INTE nu se att de gigantiska molnrullar som börjar förekomma över hela världen med början i USA är helt falska väderformationer – det är geo-engineering. Snart kommer de hit! Men om inte randiga och rutiga och helfnoskiga moln har fått er att reagera förut….så undrar man om något kan. VAKNA UPP!

  Och alla aningslösa politiker och andra som stöder TTIP vilket innebär GMO. Sluta med er ondska! Att ni VÅGAR stå bakom GMO som är en ohygglig synd emot Guds Skapelse! JAG MÅSTE VARNA HÄR: Det för med sig straff med detta – fruktansvärda straff! Den enda som kan förlåta ert deltagande i detta nästan skrämmande ohyggligt ogudaktiga brott mot Skapelsens Innersta Kärna….är självfallet Jesus Kristus.

  Men heder åt de forskare som nu hoppar av och berättar skrämmande sanna historier från mobilindustrin, läkemedelsindustrin, kemikalieindustrin, och framförallt för de som numera genomskådat djävulens mest ondskefulla ambassadör på planeten: MONSANTO….men de borde heta Monsatan. Jesus säger att inget är dolt som inte ska bli uppenbarat men det gäller inte bara dessa avslöjanden utan våra hjärtan. För vi kan inte dölja en enda tanke för Herren! HUR tror folk att de kan lura Gud? Det är ofattbart…..Jesus kommer att ställa oss till svars allihopa och jag kan bara be att jag består!

 8. Hej, nej det är inget skitsnack utan sanning, men vill man inte veta så tar man inte heller reda på fakta. Om du tittar på videon med riksdagsledamoten så hör du (i kategori chemtrail) vad hon medger att det är för något. Sanningen svider alltid. /Hälsn Maria

 9. Det är ju bara rent skitsnack att det skulle vara några kemikalier i molnen spåren som blir efter ett flygplan ibland. Det finns enkla förklaringar till varför det blir så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.