Smärta/Smärtsjudomar,t ex fibromyalgi -Videor

 

Vad är smärta?

Kanske vill du lära dig mer om vad smärta/smärtsjukdomar är? I programmen i denna länken här nedan kan du välja vilket s k smärtprogram du vill se. Det finns många olika slags smärtsjukdomar och personligen har jag flera svåra sådana som jag fick i början av 1980-talet men som kulminerade senare.

Så jag vill visa för dig och andra och era anhöriga några program som man kan se tillsammans för att få en mer klar bild över vad som kan pågå i kroppen utan att man kan rå för värken eller rå på den, den syns inte, den bara finns där, 24 tim om dygnet.

http://www.ur.se/Produkter/166211-UR-Samtiden-Nar-det-gor-ont-overallt-Mindre-smarta-med-sol-fisk-och-agg

Läkaren Björn Bragée  har en sida på nätet som heter Smärtforum där man kan bli medlem.

Jag vet också att Gud kan och vill hela och det skulle vara något av det mest perfekta att få vara med om. Se programmen och lär dig mera om dessa smärtsjukdomar. På figuren som står där i filmen till vänster  är smärtpunkter/smärtområden målade med blå färg….de vanligaste  smärtorna och deras plats…

Kram  Maria

2 thoughts on “Smärta/Smärtsjudomar,t ex fibromyalgi -Videor

  1. Hej Sten, Tack för länken, den behandlar de sjukdomar jag och måånga andra har. Intressant och lärorikt vad man ska göra för att må bra, jag håller på att lära mig äta rätt. Och vill bli fri från smärta. Jag tror på helande för jag tror ju på Gud och allt är möjligt för den som tror./Hälsn Maria / se gärna kategorin här om HÄLSA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.