Sjuk kan bli frisk. Helbrägdagörelse från Herren. Tro. Under och mirakel

NamnlösJesusärherre

Jag har tänkt mycket på mirakel, men inte skrivit så mycket om det för jag har förstått att man måste lära sig personligen om vad det betyder i grunden. Eftersom jag vet att bibeln berättar om så många under och mirakel som inträffar i bibeln, de under Jesus gör som är mirakel, så vågar jag kanske skriva lite om det nu eftersom jag fått så många lärdomar av sjukdomar.

Du får se ordet ”under” här nedan i bibelverserna. Vad betyder ordet ”under” för dig? Är under för dig något som är lättvindigt att få och som varje pastor kan ge dig? Så är det inte för mig, så tror inte jag, det är emot Guds ord.

Jag är mycket dålig i min kropp och jag vet att jag behöver mirakel/under om jag ska fortsätta att leva. Jag träffade en läkare igår som berättade att jag är så slut så det finns inget att göra åt mig, jag är färdig nu, han är den tredje som säger det på en kort tid. Ja jag känner mig sådan, visst,
MEN vad vet jag?

Det finns under och mirakel! Jag längtar efter mirakel, och eftersom jag gör det, och vet att jag är ett Guds barn så tvivlar jag inte på att han kan hjälpa i allt det svåra.

I bibeln kan vi läsa om många under och mirakel-helanden, och det är underbart att vi VET att Jesus kan och vill hela/ Alltså: Helbrägdagörelse.
Vi är många som kommer med våra bördor till honom. Eftersom jag varit sjuk så länge så längtar jag också efter befrielse från smärta och annat – att få bli frisk. Det är en glädje att veta att Jesus hjälper varje dag och stund- han är bara en bön bort. Man lär sig att bära smärta och sjukdomar- fast man vill vara frisk får man ändå lära sig att ha tålamod- även om det är svårt. MEN allt blir lättare för att JESUS är med.

Text: Matt 14:34-36 34 När de hade farit över sjön, lade de till vid Genesaret.
35 Männen på platsen kände igen honom och skickade ut bud i hela trakten, och man förde till honom alla som var sjuka
36 och bad honom att de åtminstone skulle få röra vid hörntofsen på hans mantel. Och alla som rörde vid den blev friska.

Matt 16:20: ”Och de gick ut och predikade överallt, och Herren verkade tillsammans med dem och bekräftade ordet genom de tecken som åtföljde det.”

I bibeln, som är Guds ord, får vi lära oss mycket om hur människor lider och de kan få bli friska, Vi får också läsa om Lasarus som var sjuk och dog, men Jesus kom och väckte upp honom, han dröjde med att komma till Lasarus för att man skulle få se UNDER/Mirakel.
I bibeln kan vi läsa om så många mirakel som Jesus gjorde och sådana mirakel finns idag också, men i dagens falska läror så blir det ofta så att falska predikanter och pastorer lurar människor att tro att de är hela, jag har sett sådant på nära håll och jag avskyr det och att man skriker åt den helige Ande att han MÅSTE hela människor. Man ger order åt den helige Ande och så kan man inte göra.
Jag är inte av den sorten, jag vänder mig stilla till Jesus i min nöd och jag vet att han kommer att hjälpa mig. Hoppas du känner du fått en bra förklaring och text nu. Jag väntar alltså på under/mirakel för jag vet att Jesus har sådana att ge en sjuk människa. Många av mina vänner är sjuka och jag ber för dem om just: under och mirakel i deras liv.  I dessa sena tider så hoppas jag att fler och fler skall bli friska för att människor skall komma till att våga tro!   på mirakel!  AMEN.

Jud 1:2

Barmhärtighet, frid och kärlek vare med er i allt rikare mått.

Jud 1:21 Håll er kvar i Guds kärlek, medan ni väntar på att vår Herre Jesus Kristus i sin barmhärtighet ska ge er evigt liv.

Ps 89:6

Himlarna prisar dina under, Herre ,
och din trofasthet
i de heligas församling.

Ps 96:3
Förkunna hans ära
bland hednafolken,
bland alla folk hans under!

Ps 98:1 En psalm.
Sjung till Herren en ny sång!
Han har gjort under,
han har gett frälsning
med sin högra hand,
sin heliga arm.

Ps 105:5
Tänk på de under han gjort,
på hans tecken
och hans muns domar,

Ps 119:27
Lär mig förstå
dina befallningars väg,
så vill jag begrunda dina under.

Ps 136:4
Han ensam gör stora under,
evig är hans nåd.

Ords 14:13
Mitt under skratt
kan hjärtat värka,
och glädje kan sluta i sorg.

Neh 9:10
Du gjorde tecken och under
mot farao, mot alla hans tjänare och mot allt folket i hans land. Ty du visste hur övermodigt egyptierna behandlade dem. Du gjorde dig ett namn,
som är detsamma än idag.

Job 9:10
han som gör stora
och outgrundliga ting, under som ingen kan räkna.

Job 37:14
Lyssna till detta, du Job, stanna och ge akt
på Guds under!

NamnlösMaria

6 thoughts on “Sjuk kan bli frisk. Helbrägdagörelse från Herren. Tro. Under och mirakel

 1. Hej Juliana, nu är jag hemma efter härlig träff hos kristna syskon.Bönestund och bibelord/undervisn m m. Tack för att du tycker om att komma hit och läsa och ta del av Guds ord!
  Gud välsigne dig!! Kram

 2. Hej Maria!
  Det var längesen, jag saknar dig, Tack syster för alltid dina välsignade inlägg. Gud välsigne dig och din underbara blogg ❤️.

 3. Hej vännen! Tack för meddelande, jag har inte glömt dig heller:-)Tänker på dig och ber. Skriv gärna, eller jag skriver vet ej…Många kramar till dig och Guds välsignelser på alla vis till dig!
  Vi hörs snart. KRAMAR!

 4. Kära Vän.

  Jag har inte glömt dig Maria,även om jag inte hört av mig..Kommer ofta ihåg dig och ber för dig! Skall skriva till dig..
  Kramar till dig !

 5. Hej Lennart! Tack så jättemycket för förbön om hälsan min. Ja Jesus är bara en bön bort. Det är sant. Ja Lennart jag behöver mirakel om jag ska överleva detta. Jaa jag vill vill vill bli frisk, och med det kunna VITTNA OM HERRENS GODHET OCH NÅD ÖVER MITT LIV- resten av livet.
  Jag vill visa vad HAN KAN! HAN är den som är störst, han är den som gör sådant vi inte kan eller ens kan förstå till fullo. Jag vill vittna om hans NÅD.
  AMEN.
  Tack Lennart. Gud välsigne dig. /Hälsn Maria

 6. Hej Maria!

  Tack för en underbar liten reflektion
  och du skrev ett sådant SANT och Underbart ord
  ang. Jesus:

  ”Han är bara en bön bort”

  och precis det!
  ska jag be till Vår Älskade Jesus
  att Du får uppleva i Din kropp
  till hälsa:

  Älskad Jesus, jag vill tacka Dig för Marias blogg
  och JAG VILL HERRE, att du GÖR ETT UNDER ang.
  Marias hälsotillstånd.
  Fyll henne med Din Helige Andes Friskhet och HÄLSA
  och gör ett Gudomligt Ingripande
  till Hälsa och Läkedom
  i Ditt Underbara Namn, JESUS,
  AMEN!

  mvh Lennart.S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.