Själens läkedom / Jesus helar

 image3c.gif

Själens läkedom. Ja jag tror på helande för trasiga själar. Jag tror på att Gud reser upp trasiga ungdomar och ger dem frid i hjärtat. Gud är mäktig att göra under för varenda en av dessa trasiga ungdomar som finns i vårt samhälle och runt omkring vår värld.

Vi måste också i våra familjer kämpa trons goda kamp och veta att Jesus kan hela familjer som är trasiga. Jesus har all auktoritet över onda makter och vi skall komma till honom i bön och i lovprisning. Han gör allt nytt.

Vi måste ta hand om våra ungdomar på bästa sätt, med kärlek, även om vi känner att vi inte orkar en dag till. Det handlar inte om vad vi känner, det handlar om vad vi tror i våra hjärtan. Om du är en troende och har problem så ge inte upp, för du vet att Gud är en god Gud och inte lämnar dig rådlös- han vill hjälpa i allt.

När allt ser svart ut och man inte vet alls vad nästa stund skall innnebära eller hur man ska orka- då finns Gud som ett starkt fäste- ett skydd, ett värn- en trygghet. När man vänder sig till honom i förtvivlan och rädsla och mer, då kommer han med hjälp. Jag vet att det är så. Jag har fått så mycket hjälp av honom i mitt liv, så jag tvekar inte att vittna om det.

Här nedan tar jag med en liten bit av en engelsk text som jag tycker är mycket vädefull, jag fick den i mail av en vän alldeles nyss, så det var säkert meningen att den skall vara med här:

The scriptures are full of examples of how Christ has helped and will help. Some of my favorites are:

“Come unto me, all ye that labour and are heavy laden, and I will give you rest.”
“Whosoever shall put their trust in God shall be supported in their trials, and their troubles, and their afflictions, and shall be lifted up at the last day.”
“Be thou humble; and the Lord thy God shall lead thee by the hand, and give thee answer to thy prayers.”
“As often as thou hast inquired thou hast received instruction of my Spirit.”
“Be faithful and diligent in keeping the commandments of God, and I will encircle thee in the arms of my love.”
President Hinckley said, “It is imperative that you not neglect your families. Nothing you have is more precious. . . . When all is said and done, it is this family relationship which we will take with us into the life beyond.”
Remember the great love of our Savior. He said in Isaiah 41:10, “Fear thou not; for I am with thee: be not dismayed; for I am thy God: I will strengthen thee; yea, I will help thee.” Then in verse 13 He says again, “I will help thee.” And once more in verse 14 He says, “I will help thee.”

Believe the Savior. He will help us. He loves us. He wants us to be happy.

I testify that our Lord and Savior lives. I testify that He will help us. He has helped me many times, and He will help you. This I know. In the name of Jesus Christ, amen.”

 

Hoppas du förstod vad texten sade; Jesus hjälper i allt. Herren är med oss.

*Se, jag gör allting nytt.” /Upp 21:5

 

*Jag tackar dig Gud, för att du befriat mig från ett liv begränsat av omöjligheter till ett nytt med oändliga framtidsutsikter!*   / E Peterson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.