Själens läkedom / Fri

bible23.jpg

Livet som Gud gett dig….

Har du svåra sår är den enklaste vägen:

Guds Ord. När du dagligen mediterar vad Guds Ord säger om din person då är du rustad att ta upp kampen mot:

Hat, Mindervärdeskänslor, Att se ner på sig själv, Glädjelöshet, Panik, Ångest, Självmordstankar…

Att ha en Gud att gå till betyder allt. Att lära känna honom och veta att man är älskad och kunna peka på hans Ord och tala ut dem är medicin för själen.

Det står i Guds Ord hur älskade vi är! och att vi bör suga på detta varje stund och veta att hans Ord är Sanning.

Djävulen försöker sänka oss, döda oss, ta våra liv, ta över våra liv, förneka våra liv, göra oss till viljelösa kollin.

Därför tar vi upp kampen: Vi rustar oss med Guds Ord dagligen! Lär dig bibelverser som talar om för dig vad Gud vill med ditt liv, och hur han ser på dig.

Du är nämligen hans älskade barn, som ingen ond makt kan få röra. Gud vill inte se dig käka piller så att du förlorar det förstånd som han har gett dig. Gud vill inte se dig slö, slapp och likgiltig för hans Ord eller för hans plan med ditt liv.

Gud vill inte se att du har självmordstankar, han vill ge dig Fridens tankar.

Gud vill ge dig all kärlek som är möjlig. Gud är kärleken och ingen psykolog eller terapeut kan ge dig den rätta kärleksfulla insikten i problem som människor skapat. Det är bara Gud som har svar på allt. Att känna inom sig är den största förtärande faran som finns. Det förmörkar allt, och det vill djävulen ge dig.

Satan ger dig mörka tankar! Satan tar ditt liv om du inte ser upp. Satan vill krossa dig och trampa på allt som är ditt och ditt liv. Ge honom inte den chansen!

Ta din bibel, säg: Här står sanningen! I Guds Ord och Sanning är jag fri. Fri att vara den han har skapat mig till.

“Vår Gud ger oss löften, vår Gud håller Ord, hans utsagor kan inte vika. Om trångmål och nöd mig än möter på jord, Gud aldrig sitt löfte kan svika.”

Kärleken är tålig och mild, kärleken avundas inte, den skryter inte, den är inte uppblåst. 1 Kor. 13:43 thoughts on “Själens läkedom / Fri

 1. Kära ni båda!
  Ni har så rätt; och jag skrev detta i en slags vånda, för jag vet att Jesus vill hela och läka. Alldeles för många blir beroende av alla möjliga slags “piller”, en del är tyvärr nödvändiga i många fall, men en del kan slopas, pga att Jesus kan göra ett större och mäktigare ingripande i människors liv.
  Tack Johnny, Tack Micke för era ord.
  Gud välsigne er!
  /Maria

 2. Förr hade jag bibeln vid mig när jag sov för att kunna sträcka ut handen efter den när som helst, nu är det den som sträcker sig ut efter mig… Tack gud…

 3. Frid Maria,

  “Gud vill inte se dig käka piller så att du förlorar det förstånd som han har gett dig.”

  Det här tar jag till mig. Det är så mycket biverkningar med alla dessa piller och faktiskt kan jag känna en “hinna” mellan mig och Guds Ande då pillren finns där.

  Säkert finns dessa biverkningar där för att meningen är att Jesus ska hela våra liv.

  Johnny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.